Reins, KEITECH

FAQFAQ ПоискПоиск ПользователиПользователи РегистрацияРегистрация
ПрофильПрофиль Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения ВходВход Комментарии к вашей кармеКомментарии к вашей карме


Fishup




На страницу 1, 2  След.  
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов x-fisher форум про риболовлю -> Сборы рыбаков, Соревнования, Фестивали
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
i.bogdanets

Матерый рыбак :)


Зарегистрирован: 23.09.2010
Сообщения: 221
Откуда: г.Белая Церковь


СообщениеДобавлено: Пт Июн 24, 2011 9:21 am    Заголовок сообщения: I першість м.БЦ на "Береговий спінінг" 28.08.2011 Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

"ЗАТВЕРДЖУЮ"
Начальник відділу Білоцерківської міської ради
з питань фізичної культури та спорту
______________ Матвієць В.М.
"_____" _____________2011р.

"ЗАТВЕРДЖУЮ"
Директор Білоцерківського міського центру фізичного
здоров'я населення "Спорт для всіх"
_______________ Павлюк К.М.
"_____" _______________2011р.

"ЗАТВЕРДЖУЮ"
Голова Білоцерківської міської громадської
організації "Рибальський клуб Юр'ївська Рось"
_____________ Богданець І.В.
"_____" ____________2011р.


ПОЛОЖЕННЯ (проект 28.06.2011р)

про проведення рибальського змагання

"Перша відкрита першість м.Біла Церква по вилову хижої риби спінінгом з берега"

Київська область, Тетіївський район,
р.Рось, Косівське водосховище
3, 4 вересня 2011р.


Девіз змагання - "Спіймав відпусти".

Головний спонсор змагання:
спеціалізований рибальський магазин "Глобус"
ПП Лемеш Дмитро Анатолійович (м.Біла Церква).



1. Мета та завдання.

1.1. Популяризація риболовного спорту по вилову хижої риби спінінгом з берега.
1.2. Підвищення спортивної майстерності, вдосконалення техніки володіння сучасним риболовним знаряддям.
1.3. Визначення переможців та призерів змагання як в командному так і в особистому заліку та їх нагородження, розіграш призів серед спортсменів.
1.4. Оздоровлення учасників факторами оточуючого середовища під час заходу та виховання навикам екологічної культури.
1.5. Приклад для молоді проведення особистого вільного часу на природі, в колі друзів та однодумців.

2. Місце і час проведення.

2.1. Захід проводиться 3,4 вересня 2011 року (субота, неділя) р.Рось на дамбі Косівського водосховища в Тетіївському районі, Київської області.
2.2. Субота 3 вересня - реєстрація спортсменів, підготовка до змагання, огляд акваторії, влаштування на території, тренування, спілкування зі спортсменами, відпочинок та інші питання щодо підготовки до змагання з 9:00 до 18:00.
2.3. Неділя 4 вересня - реєстрація та змагання з 6:45 до 18:00.

3. Статус. Характер. Принцип.

3.1. Змагання - не є комерційне.
3.2. Змагання по характеру особисто - командне.
3.3. Змагання проводяться по принципу "no kill" (спіймав-відпустив) як під час змагання так і під час тренування.

4. Учасники. Спортсмени.

4.1. Організаційний комітет, керівництво, спонсори, запрошені почесні гості, судді, вболівальники та інші - автоматично набувають статус "Учасник" і знаходячись на території заходу згідно свого статусу виконують умови даного "Положення".
4.2. До змагання допускаються учасники, віком від 14 років, з відповідним станом здоров'я, які сплатили благодійний реєстраційний внесок та отримали виклик - запрошення організаторів.
4.3. Учасники які виконали вимоги п.4.2 - надалі набувають статус "Спортсмен" і згідно свого статусу виконують умови даного "Положення".
4.4. Спортсменам видаються бейджики встановленого зразка, які являються: перепускними документами на змагання, атрибутами для встановлення особи рибалки та розіграшу призу "Фортуна удачі" і інших призів.
4.5. На змагання запрошені видатні і відомі ЗМІ м.Біла Церква.
4.6. По закінченню заходу буде зроблено загальне фото спортсменів та учасників, а також особисте фотографування переможців, спонсорів, керівництва та організаторів заходу.
4.7. Спортсмен чи учасник заходу, який не має бейджика на лацкані одягу в районі грудей для визначення (свій-чужий) не допускається до змагання та харчування.
4.8. Після закінчення змагання спортсмени після себе повинні прибрати в секторі (зоні) все сміття.
4.9. Після закінчення змагання кожен спортсмен здає особисто отриману атрибутику Клубу - нагрудний номер.
4.10. У випадку пошкодження чи втрати майна Клубу - нагрудного номеру, зі спортсмена стягується кошти в сумі вартості цього майна - 80грн.
4.11. У випадку пошкодження чи втрати особистого бейджика спортсмена, він автоматично вибуває з розіграшу призу "Фортуна удачі".
4.12. Захід від початку і до кінця знімається на відеоапаратуру оператором Клубу, надалі змонтованим фільм буде демонструватися на каналах наших телевізійних спонсорів та розташований на сайті Клубу (www.yurivska-ros.com.ua) у розділі "Відеогалерея". Всі видатні та цікаві моменти будуть зафіксовані фотографом Клубу і розташовані на сайті Клубу у розділі "Фотогалерея" .

5. Безпека.

5.1. З метою забезпечення безпечного проведення заходу - спортсменам та учасникам (глядачам та іншим особам) забороняється:
- розведення багаття;
- купання в зоні проведення змагання;
- вживати спиртні напої до, під час та після змагання;
- порушення тиші під час змагання;
- порушення загально прийнятих морально-етичних норм поведінки в суспільстві.
5.2. Учасники та спортсмени зобов'язані:
- дотримуватися викладених пунктів даного "Положення";
- беззаперечно виконувати розпорядження і вказівки суддів;
- під час заходу нести відповідальність за наслідки, до яких можуть привести порушення ними: правила безпеки на водоймі, недотримання спортивного режиму, невиконання норм поведінки в місцях загального призначення.
5.3. Спортсмену у випадку погіршення стану здоров'я на змаганні - негайно повідомити головного суддю.
5.4. Кожен спортсмен приймаючи участь у змаганні повинен бути уважним при вилові риби, користуватися обережно спінінгом та підсаком, щоб не оступитися і не травмуватися.
5.5. Загальну безпеку під час проведення заходу забезпечують підрозділи рятувально-водолазної служби, а також фахівці МНС м.Біла Церква. Усі вимоги і вказівки по безпеці на березі вище перелічених служб є обов'язковим для негайного виконання спортсменами та учасниками на протязі усього заходу.

6. Реєстрація команд і спортсменів.

6.1. Усі спортсмени бажаючі прийняти участь у змаганні попередньо повинні зробити заявку - зателефонувавши організаторам заходу (телефон 050-448-5015 Ігор) в усній формі або зареєструватися на форумі Клубу чи форумі "Bc-city".
6.2. При реєстрації вказати такі дані:
- Назва команди з якого міста;
- Прізвище, ім'я та по батькові кожного спортсмена і рік народження;
- Хто капітан команди.

Приклад:
Команда "Олександрія" м.Біла Церква
к. Сокира Петро Іванович ("Bc-city")
Лопата Іван Петрович ("БМГО")
Гарбуз Олександр Абрамович (м.Біла Церква)

6.3. Командам і спортсменам м.Біла Церква благодійні реєстраційні внески можливо здавати секретарю змагання в будь-який день, але не пізніше 29.08.2011 року (понеділок).
6.4. Приїжджим командам спортсменів благодійні реєстраційні внески можливо здавати організаторам в день реєстрації за попередньою домовленістю.
6.5. Заявки подаються та реєстрація проводиться до 29.08.2011 року (включно).

7. Організатори. Суддівство.

7.1. Безпосередню організацію і підготовку заходу здійснює БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось", при спільній організації з відділом Білоцерківської міської ради з питань фізичної культури та спорту та Білоцерківським міським центром фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" і ініціативних рибалок з Білоцерківського форуму "Bc-city".
7.2. Безпосереднє проведення та суддівство змагання здійснюється - суддівською бригадою під керівництвом головного судді, яких узгодили і затвердили організатори заходу.
7.3. Головний суддя керує проведенням змагання, несе відповідальність за додержання спортсменами діючих "Правил" і "Положення", розподіляє обов'язки серед судів.
7.4. Судді виконують огляд, дають дозвіл приймати участь, а також здійснюють нагляд за діями спортсменів під час змагання, а також проводять зважування виловленої риби.
7.5. Нагляд за роботою суддів виконує головний суддя змагання. У випадку прояву суддею лояльного або навпаки упередженого ставлення до спортсменів, такий суддя підлягає дискваліфікації та негайній заміни.
7.6. Суддівська колегія у відповідності до діючих Правил і Положення про змагання несе відповідальність за визначення результатів змагання.
7.7. Склад суддівської колегії: головний суддя, секретар змагання, судді.
7.8. Секретар змагання: реєструє спортсменів, приймає благодійні внески, проводить жеребкування і несе відповідальність за оформлення всієї документації та підрахунків результату змагання.
7.9. Спортсмен не може втручатися в роботу судів. Всі довідки з питань проведення змагання і щодо результатів - він повинен одержувати через капітана команди.
7.10. Головний суддя - Гернаденко Броніслав Володимирович.
7.11. Секретар змагання - Харов Олег Іванович.

8. Програма заходу.

8.1. 3.09.2011р., субота - день тренування та реєстрації.

- 8:00 - 20:00 заїзд спортсменів та учасників на місце розташування заходу, розгортання табору змагання, влаштування спортсменів і учасників на ночівлю, розташування автозасобів, встановлення огородження по всьому периметру зон і секторів змагання, тренування в зонах змагання та близ них.

8.2. 4.09.2011р., неділя - день реєстрації та змагання.

- 6:45 - 7:45 реєстрація команд і спортсменів, видача особистих бейджиків та нагрудних номерів, жеребкування між командами і спортсменами по визначенню зон та секторів в першому турі одразу першого та другого етапів.
- 7:45 - 8:00 урочисте відкриття змагання "Перша відкрита першість м.Біла Церква по вилову хижої риби спінінгом з берега".
- 8:00 - 8:30 час спортсмену для прибуття до своєї зони першого етапу першого туру (по голосовій команді Головного суді), після перевірки (по голосовій команді лінійного суді) - вхід в свій сектор, підготовка рибальського знаряддя.
- 8:30 старт змагання початок першого етапу першого туру (постріл Головного судді зі стартового пістолета).
- 10:00 кінець першого етапу першого туру (голосова команда).
- 10:00 - 10:15 час спортсмену для прибуття до свого сектора другого етапу першого туру, після перевірки (по голосовій команді суді) - вхід в свій сектор, підготовка рибальського знаряддя.
- 10:15 початок другого етапу першого туру (голосова команда).
- 11:45 кінець другого етапу першого туру, складання спортсменами рибальського знаряддя для переходу в іншу зону і сектор який випав під час жеребкування (постріл Головного судді зі стартового пістолета).
- 11:45 - 12:15 підбиття підсумків вилову риби спортсменів першого туру суддями в штабі секретаріату при присутності капітанів команд, оголошення результату першого та другого етапів першого туру як в командному так і в особистому заліку та жеребкування між командами і спортсменами по визначенню зон та секторів в другому турі одразу першого та другого етапів.
- 12:15 - 13:00 обід (юшка, картопля з м'ясом, салат, нарізка, котлети, напої, чай, кава, хліб).
- 13:00 - 13:30 час спортсмену для прибуття до своєї зони першого етапу другого туру (по голосовій команді Головного суді), після перевірки (по голосовій команді лінійного суді) - вхід в свій сектор, підготовка місця та рибальського знаряддя.
- 13:30 початок першого етапу другого туру ( постріл Головного судді зі стартового пістолета ).
- 13:30 - 15:00 кінець першого етапу другого туру (голосова команда).
- 15:00 - 15:15 час спортсмену для прибуття до свого сектора другого етапу другого туру, після перевірки (по голосовій команді суді) - вхід в свій сектор, підготовка рибальського знаряддя.
- 15:15 початок другого етапу другого туру (голосова команда).
- 15:15 - 16:45 кінець другого етапу другого туру, фініш змагання, складання спортсменами рибальського знаряддя після змагання (постріл Головного судді зі стартового пістолета).
- 16:45 - 17:15 підбиття підсумків вилову риби спортсменами двох етапів другого туру суддями в штабі секретаріату в присутності капітанів команд, підбиття загального підсумку чотирьох етапів за двома турами вилову риби як у командному так і в особистому заліку.
- 17:15 - 17:30 урочисте нагородження переможців та призерів за підсумками результату змагання, як в командному так і в особистому заліку, розіграш призу "Фортуна удачі" і інших призів та закриття заходу.
- 17:30 - 19:00 збирання та складання майна Клубу, прибирання зон вилову риби і місця розташованого табору та автостоянки, відбуття з території проведення заходу.

9. Правила змагання.

9.1. Змагання проводяться по діючим "Правилам любительського і спортивного рибальства України", а також "Правилам змагання" Федерації Рибальського Спорту України.
9.2. Змагання проводиться в два тури по три годині кожний протягом одного дня з перервою на обід, в кожному турі проводиться два етапи по півтори годині з перервою між етапами по п'ятнадцять хвилин.
9.3. Кожна команда формується самостійно з призначенням капітана, склад команди три спортсмени, назва команди вільна.
9.4. Спортсмен зобов'язаний змагатися в відповідній по сезону рибальській спортивній формі, мати нагрудний номер, документи що засвідчують його особу (паспорт, водійські права, для членів БМГО "Рибальський клуб Юр' ївська Рось" - посвідчення Клубу).
9.5. Спортсмен зобов'язаний знати і додержуватися "Правил" змагання та "Положення" заходу, своєчасно з'являтися на старт і фініш та під час змагання не шуміти і не заважати іншим спортсменам.
9.6. Спортсмени після шикування (по голосовій команді Головного суді) їдуть по заздалегідь визначеним зонам, згідно жеребкуванню, але заходять у сектори після огляду, тільки по команді чи дозволу лінійного суді .
9.7. Огляд спортсменів перед заходом в свої напівсектори здійснює суддівська бригада даної зони.
9.8. Спортсмени, які пройшли огляд суддівською бригадою і не мають від неї зауважень, або до початку кожного етапу виправили зауваження, вважаються допущеними до змагання
9.9. Акваторія лову поділена на три зони "А", "В", "С", які в свою чергу діляться на сектори в кількості, вдвічі більшій за кількість спортсменів у зоні, а кожний сектор ділиться на два пів сектори. Спортсмен, згідно з отриманим жеребом займає відповідне місце (стартовий сектор) на березі. Після початку чергового етапу, спортсмен, зайнявши свій стартовий сектор та зробивши одне закидання приманки у воду, може вільно пересуватись в межах своєї зони лову, займаючи при цьому уподобаний вільний пів сектор.
9.10. Спортсмени можуть використовувати виділений їм сектор за своїм розсудом і займати лівий чи правий напівсектор але їм не дозволяється входити або займати нейтральні зони. У своєму напівсекторі спортсмени повинні пересуватися спокійно і без зайвого шуму.
9.11. Вилов риби дозволено тільки на штучні приманки з урахуванням одної приманки на жильці. Рознесенні приманки заборонені.
9.12. Спортсменам потрібно бути екіпірованими - знаряддями вилову та оснащенням до нього (запасні без обмежень), садком або відром (не менш 10 літрів), підсаком (любої конструкції), мати гумові чоботи (заброди) для участі у змаганні.
9.13. До зважування приймаються такі види риб: окунь, судак, щука, клень, жерех, сом. Розмір риби не лімітований. До зважування приймається тільки жива риба.
9.14. Спортсмен, який упіймав рибу, дістає її з води тільки за допомогою підсака, та зберігає до зважування у воді в садку (використання металевих заборонено) чи у відрі або в підсаку. Після зважування, та занесення даних (завірених підписом спортсмена та судді) у протокол, риба відпускається у водоймище.
9.15. Дані про впійману рибу, завірені підписами спортсмена та судді оскарженню не підлягають.
9.16. Риба, яка лежить на березі, до зважування не приймається.
9.17. Риба, пошкоджена спортсменом із-за недотримання чинних "Правил" та "Положення" про змагання до зважування не приймається.
9.18. Зараховується лише та риба, яка на момент фінішу знаходилася в підсаку або в садку.
9.19. Спортсмен зобов'язаний вивести рибу в підсак, не залишаючи свого сектору.
9.20. Дозволяється заходити в воду по вінця рибальських чобіт, обов'язково попередньо визначивши глибину води.
При неможливості попереднього визначення глибини, спроби зайти в воду заборонені.
9.21. При виникненні в край необхідної ситуації за якою порушуються пункти "Спортсменам забороняється" - спортсмен зобов'язаний звістити лінійного суддю про виникненні події аби надалі його дії не сприймалися як порушення "Правил".
9.22. При проведенні двох турів змагання з ловлі риби спінінгом з берега на одній ділянці водойми в один день, тренування проводиться на цій же ділянці. Тренування обов'язкове для всіх команд у повному складі. На тренуваннях будуть присутні представники суддівської бригади.
9.23. Через несприятливі погодні умови змагання може бути припинено або скасовано. Якщо погодні умови дозволяють продовжити змагання в рамках розкладу програми заходу, змагання може бути відновлено, або скорочено по тривалості. Якщо погодні умови не поліпшуються, або розклад програми заходу не дозволяє продовжити змагання, то тур вважається чинним, якщо його тривалість склала не менше одного етапу.

10. Спортсменам забороняється:

10.1. Тренування в день змагання.
10.2. Розпочинати вилов риби до початку змагання.
10.3. Наближатися до іншого спортсмена ближче ніж за п'ять метрів.
10.4. Приймати від спортсменів та інших осіб практичну поміч у виведенні риби та надавати допомогу іншим спортсменам.
10.5. Заходити в воду до початку змагання.
10.6. Передавати та приймати виловлену рибу від інших спортсменів чи третіх осіб.
10.7. Використовувати живу чи мертву рибу або ікру в будь-якої якості.
10.8. Навмисне багріння риби.
10.9. Під час етапу виходити з зони змагання без дозволу судді.
10.10. Закидати приманку в чужий напівсектор, навіть, якщо він вільний;
10.11. Переміщуватись по березі з впійманою рибою;
10.12. Залишати особисті речі у покинутому напівсекторі.
10.13. Ловити рибу поза зоною змагання.
10.14. Навмисно ловити підвісним блешненям.
10.15. Оснащувати грузик гачками.
10.16. Використовувати дві і більш приманок одночасно.
10.17. Зберігати пійману рибу поза водним середовищем (пійману рибу до підходу судів необхідно тримати в садку, підсаку чи у відрі).
10.18. Використання усіх видів багориків.
10.19. Під час змагання пересуватись по території дамби на автомобілях.

11. Штрафні санкції.

11.1. Кожне зауваження від суддів спортсмену під час змагання - тягне за собою нарахування штрафних балів (одне зауваження - один бал).
11.2. Спортсмен, який порушив правила змагання, може бути тимчасово відсторонений суддею від змагання, до прийняття рішення суддівською колегією.
11.3. Спортсмен, який був суддею тимчасово відсторонений від змагання може бути знятий суддівською колегією зі змагання, при цьому він автоматично набуває статус - учасник заходу.
11.4. Порушнику "Правил" змагання та "Положення" що був відсторонений від змагання за рішенням суддійської колегії - благодійні реєстраційні внески не повертаються.

12. Протести.

12.1. Кожна команда має право подавати протест до суддівської колегії.
12.2. Протести порушень приймаються на протязі тридцяти хвилин з моменту скоєння порушення або, після закінчення поточного етапу змагання.
12.3. Протест подається в письмовій формі на ім'я головного судді, який розглядається суддівською колегієй до затвердження результатів туру чи усього змагання.
12.4. Рішення щодо протесту приймається відкритим голосуванням членів суддівської колегієй і є остаточним.

13. Витрати.

13.1. Спортсмени вносять благодійні реєстраційні внески в фонд БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось", за рахунок яких закуповуються призи та здійснюються витрати щодо організації проведення заходу.
13.2. Сума благодійного реєстраційного внеску спортсмена, члена БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" та ініціативних рибалок форуму "Bc-city" - 200грн., інших спортсменів - 250грн.
13.3. Згідно Закону України "Про соціальне забезпечення" реєстрація пільгових категорій громадян, які бажають прийняти участь у змаганні, добровільний благодійний внесок приймається з урахуванням пільг (при пред'явлені відповідного посвідчення ).
13.4. Усі зареєстровані спортсмени, суддівський корпус, організаційний комітет, запрошені гості - забезпечуються харчуванням під час перерви - безкоштовно.
13.5. Витрати на прибуття в місце проведення заходу, а також розміщення і від'їзд після його закінчення спортсменами та учасниками несуть організатори заходу.
13.6. Технічне та матеріальне забезпечення заходу і змагання здійснює БМГО "Рибальський клуб Юр' ївська Рось".
13.7. Витрати по проведенню заходу несуть БМГО "Рибальський клуб Юр' ївська Рось", відділ Білоцерківської міської ради з питань фізичної культури та спорту, Білоцерківський міський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" та спонсори.

14. Визначення підсумків. Нагороди.

14.1. У змаганні "Перша відкрита першість м.Біла Церква з вилову хижака спінінгом з берега" нагороджується команда переможець - кубком, медалями, дипломами і цінними призами. Призери командного змагання за друге, третє місця нагороджуються - медалями, дипломами та цінними призами.
14.2. У змаганні "Перша відкрита першість м.Біла Церква з вилову хижака спінінгом з берега" нагороджується спортсмен який переміг у особистому заліку - кубком, медаллю, дипломом і цінним призом. Призери за друге, третє місця у особистому заліку нагороджуються - медалями, дипломами та цінними призами.
14.3. Спортсмени, які не є переможцями чи призерами в першості та не визначилися у номінаціях - отримують дипломи за участь у змаганні.

Визначення результату змагання по міжнародній формулі:

1. Підведення підсумків здійснюється на підставі суддівських протоколів.
2. Переможець в особистому заліку визначається за сумою місць, зайнятих спортсменом протягом двох етапів кожного туру.
3. Особисте місце спортсмена в зоні визначається за вагою спійманої риби та її кількістю (за один грам нараховується 1 очко, за одну рибу нараховується 50 очків).
Наприклад, 1-й учасник, який упіймав 1 рибу вагою 1 кг., отримує 1050 очків (1000 очків за вагу плюс 50 очків за хвіст; 2-й учасник, який упіймав 3 риби загальною вагою 1 кг., отримує 1150 очків (1000 очків за вагу плюс 150 очків за 3 хвости).
4. Командне місце визначається за сумою місць, зайнятих спортсменами команди за чотири етапи двох турів.
5. Місце визначається по більшості набраним очкам.
6. Бали нараховуються згідно зайнятому місцю (1 місце - 1 бал, 2 місце - 2 бали і так далі).
7. Спортсмен чи команда яка отримала найменше балів займає перше місце і так далі по черзі згідно шкалі виміру.
8. Переможцем у змаганні стає та команда чи спортсмен у яких найменша кількість балів за двома турами.
9. У випадку однакової кількості балів, перемагає команда чи спортсмен у яких більша вага вилову риби.
10. У випадку однакової кількості балів та однакової ваги вилову риби, перемагає команда чи спортсмен які впіймали більше риби у другому турі.
11. При рівній вазі вилову в одній зоні спортсменам, зараховується місце, яке визначається як середнє арифметичне від суми місць, що вони повинні були б поділити. Приклад 1: два спортсмена, що претендують на 5-е місце, (5+6): 2 = 5,5 балів одержує кожний; Приклад 2: три спортсмена, що претендують на 8-е місце, (8+9+10): 3=9 балів одержує кожний.

14.4. Критерії оцінки для визначення переможців та призерів змагання і їх нагороди:

- Перше командне місце - найменша кількість балів отримана командою, призи на суму 4000грн.

- Друге командне місце - друга найменша кількість балів отримана командою, призи на суму 2000грн.

- Третє командне місце - третя найменша кількість балів отримана командою, призи на суму 1000грн.

- Перше особисте місце - найменша кількість балів отримана спортсменом, приз на суму 1000грн.

- Друге особисте місце - друга найменша кількість балів отримана спортсменом, приз на суму 500грн.

- Третє особисте місце - третя найменша кількість балів отримана спортсменом, приз на суму 250грн.

- Номінація "Сама велика виловлена рибина" - приз на суму 250грн.


14.5. Завершальна стадія заходу - розіграш призу "Фортуна удачі" між спортсменами - приз на суму 1000грн.


Порядок розіграшу такий:

- Спортсмени складають свої персональні бейджики в заздалегідь приготовлений барабан, які потім перемішуються в ньому протягом однієї хвилини на зразок лото;
- Головний суддя навмання виймає із барабану один бейджик - прізвище спортсмена на бейджику вказує володаря призу "Фортуна удачі".

14.6. Загальний призовий фонд змагання складає приблизно - 10000 (десять тисяч) гривень.

15. Додаткова інформація.

15.1. Для комфортної доставки спортсменів на місце проведення змагання, організаторами орендовані два автобуси дальнього переїзду.
15.2. Всі спортсмени у яких відсутній власний транспорт - запрошуються для збору для виїзду на місце проведення змагання 4 вересня 2011 року (неділя) о 5:30 - 6:00 ранку до спеціалізованого рибальського магазину "Глобус" за адресою вул.Привокзальна 77 (біля ж/д вокзалу).

Організатори мають виключне право змінювати початок чи
кінець часу змагання, склад учасників, кількість судів, кількість чи вартість призів та інше у зв'язку з погіршенням погодних умов чи іншими
ускладнюючими чинниками до та під час проведення заходу.

контак. тел.: 050-448-50-15 Богданець Ігор (Голова Клубу).
E-mail: i.bogdanets@gmail.com Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
сайт Клубу: www.yurivska-ros.com.ua

_________________
Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
www.yurivska-ros.kiev.ua


Последний раз редактировалось: i.bogdanets (Пн Авг 29, 2011 2:42 pm), всего редактировалось 4 раз(а)
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора AIM Address
i.bogdanets

Матерый рыбак :)


Зарегистрирован: 23.09.2010
Сообщения: 221
Откуда: г.Белая Церковь


СообщениеДобавлено: Пт Июн 24, 2011 9:57 am    Заголовок сообщения: Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

Новини реєстрації по береговому спінінгу "Косівка 2011р.".

На 24.06.2011 року ми маємо приблизно такий склад команд і учасників:

1. "Глобус" - м.Біла Церква
к.Лемеш Дмитро Анатолійович (БМГО - 200грн)
Римарчук Валерій Купріянович (БМГО - 200грн)
Солдатов Віктор Євгенович (м.Біла Церква - 250грн)

2. "Доктор" - м.Біла Церква
к.Бондар Федір Володимирович (БМГО - 200грн)
Гриб Олександр Григорович (БМГО - 200грн)
Ємчинський Сергій Васильович (м.Біла Церква - 250грн)

3. "Шалені пінгвіни" - м.Біла Церква
к.Гажала Віталій Юрійович (м.Біла Церква - 250грн)
Сунцов Кирило Сергійович (м.Біла Церква - 250грн)
Кобильский Ярослав Віталійович (м.Біла Церква - 250грн)

4. "Гайок" - м.Біла Церква
к. Ніколенко Віктор Миколайович (БМГО - 200грн)
Морозов Павло Олексійович (м.Біла Церква - 250грн)
…………………………………………………………

5. "Пірати" - м.Біла Церква
к.Брезіцький Петро Олександрович (БМГО - 200грн)
Бондар Валерій Васильович (БМГО - 200грн)
Ферт В'ячеслав Григорович (БМГО - 200грн)

6. "Три Сергія" - м.Біла Церква
к.Козубенко Сергій Борисович (БМГО - 200грн)
Костяний Андрій Васильович (БМГО - 200грн)
Кондратенко Сергій Олексійович (БМГО - 200грн)

7. "Три Сашка" - м.Біла Церква
к.Безушенко Олександр Петрович (м.Біла Церква - 250грн)
Гетьман Олександр Петрович (м.Біла Церква - 250грн)
Рибаков Олександр Костянтинович (м.Біла Церква - 250грн)

8. "Рибачок" - м.Біла Церква
к.Власюк Олексій Миколайович (Bc-city - 200грн)
Власюк Андрій Миколайович (м.Біла Церква - 250грн)
Чернух Ігор Володимирович (м.Біла Церква - 250грн)

9. "Bс-city" - м.Біла Церква
к. Колодій Володимир Володимирович (Bc-city - 200грн)
Плесний Віталій Валерійович (Bc-city - 200грн)
Соколов Олег Владиславович (Bc-city - 200грн)

10. "Цербер" - м.Біла Церква
к. Оверченко Руслан Станіславович (Bc-city - 200грн)
Гамар Андрій Миколайович (Bc-city - 200грн)
Ярмоленко Олександр Іванович (Bc-city - 200грн)

11. "Іва" - м.Біла Церква
к. Іванов В'ячеслав Володимирович (БМГО - 200грн)
Шалтика Сергій Григорович (БМГО - 200грн)
………………………………………………

12. "Окунь" - м.Біла Церква
к.Старунський Олег Миколайович (м.Біла Церква - 250грн)
Линник Олександр Іванович (м.Біла Церква - 250грн)
Стрельцов Богдан Васильович (м.Біла Церква - 250грн)

13. "Bosch" - м.Біла Церква
к. Жураківський Сергій Анатолійович (БМГО - 200грн)
Стеценко Євгеній Васильович (м.Біла Церква - 250грн)
………………………………………………

14. "Конкуренти" - м.Черкаси
к. Погостинський Кирил Борисович (м.Черкаси - 250грн)
………………………………………………
………………………………………………

15. "Фокстрот" - м.Умань
………………………………………………
………………………………………………
………………………………………………

Всього: п'ятнадцять команд.

Продовжується попередня реєстрація команд, заявки подавати в цьому розділі та на нашому форумі:

- http://yurivska-ros.com.ua/forum/viewtopic.php?f=5&t=2863

або за тел. 050-448-50-15 Ігор.

_________________
Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
www.yurivska-ros.kiev.ua
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора AIM Address
i.bogdanets

Матерый рыбак :)


Зарегистрирован: 23.09.2010
Сообщения: 221
Откуда: г.Белая Церковь


СообщениеДобавлено: Пт Июн 24, 2011 10:13 am    Заголовок сообщения: Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

Шановні рибалки та усі наші друзі!

В зв'язку з обмеженою території на дамбі Косівського водосховища ми зможемо прийняти тільки 25 команд - 75 спортсменів.
Тому прохання до Всіх хто має бажання прийняти участь у змаганні завчасно подавайте заявку.

Як тільки подадуть заявки 25 команд, інші команди будуть переходити в резервний список на той випадок, якщо хтось із зареєстрованих команд не зможе прийняти участь у змаганні, то будуть добавлятися команди з резервного списку (по даті реєстрації).

_________________
Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
www.yurivska-ros.kiev.ua
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора AIM Address
i.bogdanets

Матерый рыбак :)


Зарегистрирован: 23.09.2010
Сообщения: 221
Откуда: г.Белая Церковь


СообщениеДобавлено: Чт Июн 30, 2011 11:03 am    Заголовок сообщения: Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

Шановні рибалки та усі наші друзі.

На 30.06.2011 року ми маємо приблизно такий склад команд і учасників:

1. "Глобус" - м.Біла Церква
к.Лемеш Дмитро Анатолійович (БМГО - 200грн)
Римарчук Валерій Купріянович (БМГО - 200грн)
Солдатов Віктор Євгенович (м.Біла Церква - 250грн)

2. "Доктор" - м.Біла Церква
к.Бондар Федір Володимирович (БМГО - 200грн)
Гриб Олександр Григорович (БМГО - 200грн)
Ємчинський Сергій Васильович (м.Біла Церква - 250грн)

3. "Шалені пінгвіни" - м.Біла Церква
к.Гажала Віталій Юрійович (м.Біла Церква - 250грн)
Сунцов Кирило Сергійович (м.Біла Церква - 250грн)
Кобильский Ярослав Віталійович (м.Біла Церква - 250грн)

4. "Гайок" - м.Біла Церква
к. Ніколенко Віктор Миколайович (БМГО - 200грн)
Морозов Павло Олексійович (м.Біла Церква - 250грн)
…………………………………………………………

5. "Пірати" - м.Біла Церква
к.Брезіцький Петро Олександрович (БМГО - 200грн)
Бондар Валерій Васильович (БМГО - 200грн)
Ферт В'ячеслав Григорович (БМГО - 200грн)

6. "Три Сергія" - м.Біла Церква
к.Козубенко Сергій Борисович (БМГО - 200грн)
Костяний Андрій Васильович (БМГО - 200грн)
Кондратенко Сергій Олексійович (БМГО - 200грн)

7. "Три Сашка" - м.Біла Церква
к.Безушенко Олександр Петрович (м.Біла Церква - 250грн)
Гетьман Олександр Петрович (м.Біла Церква - 250грн)
Рибаков Олександр Костянтинович (м.Біла Церква - 250грн)

8. "Рибачок" - м.Біла Церква
к.Власюк Олексій Миколайович (Bc-city - 200грн)
Власюк Андрій Миколайович (м.Біла Церква - 250грн)
Чернух Ігор Володимирович (м.Біла Церква - 250грн)

9. "Bс-city" - м.Біла Церква
к. Колодій Володимир Володимирович (Bc-city - 200грн)
Плесний Віталій Валерійович (Bc-city - 200грн)
Соколов Олег Владиславович (Bc-city - 200грн)

10. "Цербер" - м.Біла Церква
к. Оверченко Руслан Станіславович (Bc-city - 200грн)
Гамар Андрій Миколайович (Bc-city - 200грн)
Ярмоленко Олександр Іванович (Bc-city - 200грн)

11. "Іва" - м.Біла Церква
к. Іванов В'ячеслав Володимирович (БМГО - 200грн)
Шалтика Сергій Григорович (БМГО - 200грн)
………………………………………………

12. "Окунь" - м.Біла Церква
к.Старунський Олег Миколайович (м.Біла Церква - 250грн)
Линник Олександр Іванович (м.Біла Церква - 250грн)
Стрельцов Богдан Васильович (м.Біла Церква - 250грн)

13. "Bosch" - м.Біла Церква
к. Жураківський Сергій Анатолійович (БМГО - 200грн)
Стеценко Євгеній Васильович (м.Біла Церква - 250грн)
………………………………………………

14. "Судак" - м.Біла Церква
к.Мусієнко Іван Васильович (БМГО - 200грн)
Левчишин Миколай Валентинович (м.Біла Церква - 250грн)
Порфунов Віталій Миколайович (м.Біла Церква - 250грн)

15. "Конкуренти" - м.Черкаси
к. Погостинський Кирил Борисович (м.Черкаси - 250грн)
Ігнатов Володимир Євгенович (м.Черкаси - 250грн)
Синявский Анатолій (м.Черкаси - 250грн)
Якименко Юрій (м.Черкаси - запасний)

16. "Фокстрот" - м.Умань
………………………………………………
………………………………………………
………………………………………………

17. "Хижак" - м.Черкаси
………………………………………………
………………………………………………
………………………………………………

Всього: сімнадцять команд.

Продовжується попередня реєстрація команд, заявки подавати в цьому розділі та на нашому форумі:

- http://yurivska-ros.com.ua/forum/viewtopic.php?f=5&t=2863

або за тел. 050-448-50-15 Ігор.

Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.

_________________
Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
www.yurivska-ros.kiev.ua
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора AIM Address
i.bogdanets

Матерый рыбак :)


Зарегистрирован: 23.09.2010
Сообщения: 221
Откуда: г.Белая Церковь


СообщениеДобавлено: Пн Авг 29, 2011 2:45 pm    Заголовок сообщения: Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

Новини по береговому спінінгу "Косівка 2011р.".

Шановні рибалки та усі наші друзі.


Від щирого серця вітаємо переможців і призерів змагання "Перша відкрита першість м.Біла Церква з вилову риби спінінгом з берега", яке відбулося в Київській області, Володарського району, р.Рось, Косівське водосховище 28 серпня 2011 року, а саме:

Команду переможця у командному заліку:
"Глобус" - м.Біла Церква (14 балів)
к.Лемеш Дмитро Анатолійович
Римарчук Валерій Купріянович
Солдатов Віктор Євгенович

Команду призера за ІІ місце у командному заліку:
"Жерех" - м.Біла Церква (21 бал)
к.Бублик Дмитро Миколайович
Богданенко Андрій Васильович
Хорошун Андрій Жоржович

Команду призера за ІІІ місце у командному заліку:
"Конкуренти" - м.Черкаси (22 бала)
к.Погостинський Кирил Борисович
Ігнатов Володимир Євгенович
Якименко Юрій

Переможця в особистому заліку:
Римарчук Валерій Купріянович - м.Біла Церква (2 бала)

Призера за ІІ місце в особистому заліку:
Бублик Дмитро Миколайович - м.Біла Церква (3 бала)

Призера за ІІІ місце в особистому заліку:
Погостинський Кирил Борисович - м.Черкаси (5 балів)

Приз "Фортуна удачі" у розіграші виграв:
Тищенко Віталій Павлович - м.Біла Церква

Спеціальний приз учаснику всіх змагань за останні три роки - Ніколенко Віктор Миколайович м.Біла Церква від головного спонсора спеціалізованого рибальського магазину "Глобус" ПП Лемеша Дмитра Анатолійовича (м.Біла Церква) та спонсора ПП Погостинського Кирила Борисовича (м.Черкаси).

Спеціальний приз за відмінний санітарний стан водного ресурсу Косівського водосховища - господарю Солянику Олексію Вікторовичу (м.Володарка).

Протоколи і таблиці по змаганню будуть розміщені найближчим часом на нашому сайті в відповідних розділах.

Коментарії з приводу проведення змагання і ретельний звіт по цьому заходу будуть розміщенні в новинах на нашому сайті.

Слідкуйте за нашими новинами.

http://www.yurivska-ros.com.ua/

_________________
Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
www.yurivska-ros.kiev.ua
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора AIM Address
i.bogdanets

Матерый рыбак :)


Зарегистрирован: 23.09.2010
Сообщения: 221
Откуда: г.Белая Церковь


СообщениеДобавлено: Вт Авг 30, 2011 4:37 pm    Заголовок сообщения: Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

Реєстраційний список команд та благодійні внески спортсменів.

Шановні рибалки та всі наші друзі.


На нашому сайті в розділі "Змагання" за 2011 рік поступила реєстраційна відомість по змаганню "Перша відкрита першість м.Біла Церква з вилову риби спінінгом з берега", яке відбулося в Київській області, Володарського району, р.Рось, Косівське водосховище 28 серпня 2011 року

- http://www.yurivska-ros.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=833&Itemid=450

Слідкуйте за нашими новинами.
http://www.yurivska-ros.com.ua/

_________________
Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
www.yurivska-ros.kiev.ua
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора AIM Address
i.bogdanets

Матерый рыбак :)


Зарегистрирован: 23.09.2010
Сообщения: 221
Откуда: г.Белая Церковь


СообщениеДобавлено: Ср Авг 31, 2011 10:11 am    Заголовок сообщения: Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

Шановні рибалки та всі наші друзі.

На нашому сайті в розділі "Змагання" за 2011 рік поступив: список команд і жеребкування I та ІI туру по змаганню "Перша відкрита першість м.Біла Церква з вилову риби спінінгом з берега", яке відбулося в Київській області, Володарського району, р.Рось, Косівське водосховище 28 серпня 2011 року, а саме:

- список команд і жеребкування I туру, I та II етапів
http://www.yurivska-ros.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=835&Itemid=451

- список команд і жеребкування II туру, I та II етапів
http://www.yurivska-ros.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=836&Itemid=452


Слідкуйте за нашими новинами.

_________________
Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
www.yurivska-ros.kiev.ua


Последний раз редактировалось: i.bogdanets (Ср Авг 31, 2011 4:26 pm), всего редактировалось 1 раз
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора AIM Address
i.bogdanets

Матерый рыбак :)


Зарегистрирован: 23.09.2010
Сообщения: 221
Откуда: г.Белая Церковь


СообщениеДобавлено: Ср Авг 31, 2011 12:10 pm    Заголовок сообщения: Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

Відомісті вилову риби I туру за двома етапами.

Шановні рибалки та всі наші друзі.


На нашому сайті в розділі "Змагання" за 2011 рік поступили: відомісті вилову риби I туру за двома етапами по змаганню "Перша відкрита першість м.Біла Церква з вилову риби спінінгом з берега", яке відбулося в Київській області, Володарського району, р.Рось, Косівське водосховище 28 серпня 2011 року, а саме:

- відомість вилову риби I туру за двома етапами (A-зона)
http://www.yurivska-ros.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=838&Itemid=453

- відомість вилову риби I туру за двома етапами (B-зона)
http://www.yurivska-ros.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=839&Itemid=454

-відомість вилову риби I туру за двома етапами (C-зона)
http://www.yurivska-ros.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=840&Itemid=455

- загальна відомість вилову риби в командному заліку I туру за двома етапами
http://www.yurivska-ros.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=841&Itemid=456


Слідкуйте за нашими новинами.

_________________
Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
www.yurivska-ros.kiev.ua
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора AIM Address
i.bogdanets

Матерый рыбак :)


Зарегистрирован: 23.09.2010
Сообщения: 221
Откуда: г.Белая Церковь


СообщениеДобавлено: Ср Авг 31, 2011 4:29 pm    Заголовок сообщения: Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

Відомісті вилову риби ІІ туру за двома етапами.

Шановні рибалки та всі наші друзі.
На нашому сайті в розділі "Змагання" за 2011 рік поступили: відомісті вилову риби ІI туру за двома етапами по змаганню "Перша відкрита першість м.Біла Церква з вилову риби спінінгом з берега", яке відбулося в Київській області, Володарського району, р.Рось, Косівське водосховище 28 серпня 2011 року, а саме:

- відомість вилову риби II туру за двома етапами (A-зона)
http://www.yurivska-ros.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=843&Itemid=457

- відомість вилову риби II туру за двома етапами (B-зона)
http://www.yurivska-ros.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=844&Itemid=458

- відомість вилову риби II туру за двома етапами (C-зона)
http://www.yurivska-ros.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=845&Itemid=459

- загальна відомість вилову риби в командному заліку II туру за двома етапами
http://www.yurivska-ros.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=846&Itemid=460


Слідкуйте за нашими новинами.

_________________
Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
www.yurivska-ros.kiev.ua
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора AIM Address
i.bogdanets

Матерый рыбак :)


Зарегистрирован: 23.09.2010
Сообщения: 221
Откуда: г.Белая Церковь


СообщениеДобавлено: Чт Сен 01, 2011 9:59 am    Заголовок сообщения: Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

Загальні відомісті вилову риби в командному та в особистому заліку за двома турами.

Шановні рибалки та всі наші друзі.


На нашому сайті в розділі "Змагання" за 2011 рік поступили: відомісті вилову риби в командному та в особистому заліку за двома турами по змаганню "Перша відкрита першість м.Біла Церква з вилову риби спінінгом з берега", яке відбулося в Київській області, Володарського району, р.Рось, Косівське водосховище 28 серпня 2011 року, а саме:

- загальна відомість вилову риби в командному заліку за двома турами
http://www.yurivska-ros.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=849&Itemid=462

- загальна відомість вилову риби в особистому заліку за двома турами
http://www.yurivska-ros.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=850&Itemid=463


Слідкуйте за нашими новинами.

_________________
Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
www.yurivska-ros.kiev.ua
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора AIM Address
i.bogdanets

Матерый рыбак :)


Зарегистрирован: 23.09.2010
Сообщения: 221
Откуда: г.Белая Церковь


СообщениеДобавлено: Чт Сен 01, 2011 4:51 pm    Заголовок сообщения: Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

Шановні рибалки та усі наші друзі!


У розділі "Спонсори" на нашому сайті розташовані логотипи спонсорів зі змагання "Перша відкрита першість м.Біла Церква з вилову риби спінінгом з берега", яке відбулося в Київській області, Володарського району, на р.Рось, Косівського водосховища 28 серпня 2011 року

- http://www.yurivska-ros.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=853&Itemid=464

Дякуємо нашим спонсорам, які допомогли нашому Клубу провести цей захід. Ми добре знаємо, що сьогодні не кожний знайомий, друг, родич поділиться шматком хліба в силу різних причин та обставин, але тих хто надавав нам допомогу ми ніколи незабудемо. Як би не склалися наші відносини з ними надалі, ми їх поважаємо, любимо та будемо говорити про них всюду і завжди.

Слава Спонсорам БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось".

_________________
Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
www.yurivska-ros.kiev.ua
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора AIM Address
i.bogdanets

Матерый рыбак :)


Зарегистрирован: 23.09.2010
Сообщения: 221
Откуда: г.Белая Церковь


СообщениеДобавлено: Пт Сен 02, 2011 9:35 am    Заголовок сообщения: Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

Шановні рибалки та усі наші друзі.

Я хочу надати і розкрити деякі події, а також свою думку з приводу прошедшого заходу "Перша відкрита першість м.Біла Церква з вилову риби спінінгом з берега".

По-перше, я хочу подякувати всім спортсменам, вболівальникам, організаційному комітету Клубу (суді, кухарі, лікар), адміністрації Володарського району, працівникам МВС і рятувальній службі Володарського району, орендатору Косівського водосховища, держрибоохороні, Білоцерківським та Черкаським спонсорам, головному спонсору - спеціалізованому рибальському магазину "Глобус" (м.Біла Церква), спортивному комітету (м.Біла Церква), а також всім хто нас підтримував та вболівав.

По-друге, треба підкреслити відміну погоду, чудовий настрій, чесне і непередбачене змагання яке пройшло на високому рівні. Косівське водосховище по санітарному стану води рахується найкращим у Київській області дякуючи потужним діям орендатора, який не тільки довів стан води до показового рівня, а також вкинув у водойму дуже багато різноманітної риби в тому числі і осетрової.

Хочу персонально подякувати моєму другу з м.Черкаси Погостинському Кирилу Борисовичу за допомогу в підготовці, консультацій, спонсорства цього заходу - він не тільки приїхав сам але і привіз на змагання спортсменів двох команд з міст: Черкаси, Умань, Сміла які ледь-ледь не позабирали усі призи. Хлопці м.Біла Церква поважають цього порядливого відповідального рибалку за просте але дуже дороге прислів'я - "Пацан сказал - пацан сделал". Тепер ми з ним готуємо 30.09, 1-2.10.2011 року - тролінг.

Перейдемо до подій.

Всі хто ловив на мікроджиг спінінгами класу "Фінезе" - практично і були лідерами на змаганні. Не обійшлося без курйозів, переможець як у командному так і у особистому заліку умудрився с самого початку при падінні зламати кінчик свого "фінезе 230" - так отім залишившимся обрубком він все і виграв. Спортсмени наловили під час змагання раків і бичків та наполегливо мені розповідали, що ця риба - хижа, я їм усім пояснював - читайте книжку "Рибальство на селі" розділ "Хижаки".
Хочу пояснити чому заявилося попередньо 23 команди, а виступило 10. Все банально просто - я змінив по проханню головного спонсора дату проведення і все розсипалося як карточний домик, а саме:
- капітан команди "Пірати" 28.08 повинен був відвезти дитину на лікування, а без нього команда відмовилася виступати;
- команда "Іва" заказала в Штатах "бланкі" і вони застряли на кордоні вже півтора місяця без них вони не захотіли позоритися;
- команда "Audi" була на відпочинку і не встигала повернутися;
- команда "Три Сашка" була без капітана який був в Єгипті і не встигав повернутися;
- член команди "Три Сергія" раптом попав у лікарню і без нього команда теж відмовилася приймати участь;
- капітан команди "Цербер" був за кордоном і не встигав теж повернутися;
це всі вагомі причини, а решта нехай вчиться бо зрозуміло що побоялися, що їм начистять дупу. Дуже здивувала позиція відомої команди з м.Черкаси "Світ рибалки" під керівництвом Грушка Валерія Михайловича - вони чогось опинилися на якомусь болоті по ловлі якоби коропа, а не у нас на береговому спінінгу, хлопці з м.Черкас предположили що у Валери на гачки, драчі і т.д. краще виходить чим на прути - тому і сидить на болоті. Маю надію, що приїхати на тролінг він не злякається і не поїде печерувати раків.

Дуже порадував новий Білоцерківський колектив - команди "Жерех" і його капітан Бублик Дмитро Миколайович і трохи не повезло дуже сильній команді "Рибачок" - бо нам із-за невисточання рибалок у командах прийшлося розшматувати одинадцяту команду і всунути спортсменів по командам де не було комплекту, в тому числі опинився і "Рибачок" - оце їх трохи підвело.

Потрібно сказати і про недоліки.

Суді діяли як ніколи але вага була різна. В зоні "А" була крута "Кефаль" яка показувала 0,5гр, а в інших не було - це не принципово але повинно бути однаково. Два спортсмени були оштрафовані одразу по одному балу - за те що прийшли на змагання без підсаків. Хочу зазначити наперед, що тепер ми будемо наполегливо рекомендувати пластмасові відра на береговий спінінг і нам хватило розуму в останню мить відмінити гумові чоботи і хлопці виступали в кросівках, туфлях та в іншому взутті. Надалі ми закажемо таблички з зонами "А", "В", "С" та трикутні невеличкі таблички з номерами секторів і вони підуть одразу на "Поплавок" та на береговий спінінг.

А господарю Косівської водойми так сподобалося цей захід, що він пообіцяв на наступні змагання виступити своєю командою "Косівка" і запросив нас провести змагання "спінінг з човна" - ми думаємо.
Для першого разу як на мене - то є гарно, до зустрічі в наступному році.

Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.

_________________
Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
www.yurivska-ros.kiev.ua
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора AIM Address
i.bogdanets

Матерый рыбак :)


Зарегистрирован: 23.09.2010
Сообщения: 221
Откуда: г.Белая Церковь


СообщениеДобавлено: Вт Сен 06, 2011 9:12 am    Заголовок сообщения: Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

Шановні рибалки та всі наші друзі.

На нашому сайті в розділі "Змагання" за 2011 рік поступив: звіт про проведення змагання "Перша відкрита першість м.Біла Церква з вилову риби спінінгом з берега", яке відбулося в Київській області, Володарського району на р.Рось, Косівського водосховища 28 серпня 2011 року:

- http://www.yurivska-ros.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=861&Itemid=468

Слідкуйте за нашими новинами.

_________________
Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
www.yurivska-ros.kiev.ua
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора AIM Address
StasRybkin

Крутой Рыбак


Зарегистрирован: 11.07.2008
Сообщения: 839
Откуда: Черкассы


СообщениеДобавлено: Ср Сен 07, 2011 11:42 am    Заголовок сообщения: Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

i.bogdanets писал(а):
[ Дуже здивувала позиція відомої команди з м.Черкаси "Світ рибалки" під керівництвом Грушка Валерія Михайловича - вони чогось опинилися на якомусь болоті по ловлі якоби коропа, а не у нас на береговому спінінгу, хлопці з м.Черкас предположили що у Валери на гачки, драчі і т.д. краще виходить чим на прути - тому і сидить на болоті. Маю надію, що приїхати на тролінг він не злякається і не поїде печерувати раків.

Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.

Всем привет!
Ув. i.bogdanets!
Поздравляю с проведением соревнований.
Но, прочитав это, ...
Я знаю єтого человека. Это тот самый Грушко Валерій Михайлович, который минимум 2 раза в составе команды брал Кубок по хищнику???? Shocked
Если посмотреть отчет http://x-fisher.org.ua/forum/viewtopic.php?t=5304 , то это место мало похоже на болото и снасти мало похожи на "драчі і т.д."
Думаю, что он еще сам отреагирует.
Если обидел кого-то из "хлопців із Черкасс"-извините..
Я был пару раз на 48-часовой карповой рыбалке-после нее просто хочется лечь и уснуть минут на 600. ..
Удачи!

_________________
"Способ, который мы выбираем, чтобы увидеть мир, создает мир, который мы видим." (с)
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
i.bogdanets

Матерый рыбак :)


Зарегистрирован: 23.09.2010
Сообщения: 221
Откуда: г.Белая Церковь


СообщениеДобавлено: Ср Сен 07, 2011 1:52 pm    Заголовок сообщения: Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

Внимание.

По ряду причин в выше написанном посте было допущено некорректное высказывание с моей стороны к известному Черкасскому рыбаку и предпринимателю - Грушко Валерию Михайловичу.
Раз я допустил и разместил неправильную информацию - буду исправлять.
Так как было мною проведено микрорасследование мы вышли на факты.

1. При составлении предварительного списка команд участниц, я по рекомендации нашего главного спонсора Клуба Лемеша Дмитрия Анатолиевича включил команду "Світ рибалки" в предполагаемое количество участников, в добавок Дима сказал - Игорь ты же знаешь что Валера не только высококлассный спортсмен но и всегда спонсирует по возможности такие мероприятия и это будет не исключение, а я (Лемеш) с ним свяжусь и буквально на днях увижусь и вопрос решу - по логике тут все хорошо, только фокусы начались потом и ни Валера, ни я их предвидеть не смогли.

2. Я лично дважды звонил Валерию Михайловичу, за два месяца первый и за месяц второй раз до соревнования - он действительно поблагодарил за приглашение и сказал, что подумает и при возможности примет участие - тут у нас искажений нет, он заявку лично не подавал и будет или нет был вопрос.

3. На протяжении трех месяцев я неоднократно (более десяти раз) обращался к Диме по определению для меня такой важной команды как "Світ рибалки" (г.Черкасс) и серьезной персоне как Валера. Я как никто знаю, что такое "спонсор", количество участвующих спортсменов на соревновании и их классность - я считаю каждую копейку, волнуюсь за престиж, законность и уровень любого своего мероприятия - так задайте себе вопрос, дорог и нужен был мне Валера на нашем соревновании - ответ мне кажется очевиден, тем более что его хорошо знают наши рыбаки и учитывая его заслуги как в спорте Черкасском так и в Белоцерковском - уважают. Что случилось дальше и откуда вылезла непонятка.

4. Я созваниваюсь с Кириллом Погостинским, а он спрашивает, кто будет участвовать еще с Черкасс - я говорю Валера и его команда планируется, он говорит - отлично тогда от нас будет две команды по возможности и мы там увидимся, а жизнь покажет кто лучший - БЦ, Валера, мы или кто-то другой, и тут вроде все хорошо только вышел как всегда наш украинский фокус - больше с Валерой после меня никто не связывался - он знать не знал нашу возню около соревнования.

5. Ну и как следствие неправильного отношения к его приглашению, но это не совсем с моей стороны, вдруг за день до соревнования я узнаю, что он где-то ловит коропа, а не находится у нас как вроде бы планировалось.

6. Две Черкасские команды три дня сидели в Косивке (и некоторые наши тоже) и проводили усилено тренировки, я приехал в субботу днем и ребята обратились ко мне - сколько уже зарегистрировалось команд и будет ли Валера и его команда. Скажу честно, я их огорчил так как и сам был огорчен - Валеры не будет, почему? Странно как-то что он не у нас, а поехал на коропа. Но как еще большая странность оказалась для самого Валеры - его оказывается действительно кроме меня (задолго до соревнования я звонил) никто не приглашал, а Дима дозвонился до него за два дня до нашего соревнования, а Валера в это время уже ловил коропа и приехать просто физически не смог бы.

Мне сегодня позвонил сначала Дима и спросил - нахрена ты написал на Черкасском форуме то чего просто не было, как не было, я дважды ему звонил и он должен был определится и ты говорил что он будет, а ты до него должен был по моей просьбе как минимум десять раз дозвонится и т.д. - ты же обещал и уверял - я Игорь (говорит Дима) только за два дня до соревнования до него дозвонился (были дела, работа, отдых, забыл и т.д.) так что Валера толком просто ни о чем не знал. Я был в шоке, потому что зная что он не информирован я бы так сказал и ребятам как нашим так и с Черкасс - а так мы все посчитали что Валера всех проигнорировал и не соизволил об этом сказать, а ведь его действительно многие ждали и я в том числе.

Ответ банально прост -Валера не знал, на участие заявку не давал и соответственно распоряжался своим временем и желанием как хотел и поехал на коропа.

Подведем итог - сарказм (а не оскорбление) до него в этом конкретном случае недопустимы никем и ни какие крючки, драчи, раки к этому известному профессиональному рыбаку - отношения не имеют.

Поэтому я как человек допустивший себе даже по неведению такой саркастический выслов, прошу извинения и Валерия Михайловича за грубую нетактичность к нему и хочу заверить что в дальнейшем это с моей стороны не повторится и я персонально буду контролировать ход подготовки к соревнованиям, а не надеяться и поручать кому бы то не было, вот так я и сдохну скоро - потому что всегда в основном до этого делал сам (один раз доверил и так прокололся).

А Валерия Михайловича и его совместную команду сейчас персонально приглашаю на - "П'ятий відкритий кубок м.Біла Церква з вилову хижої риби спінінгом з човна", яке відбудеться в Черкаській області, Черкаського району близ с.Сокирне, Кременчуцького водосховища р.Дніпро - на водних базах відпочинку "Автомобіліст" і "Ковчег" 30.09, 1,2.10.2011року.

Не стоит друзья носить камень за пазухой - для меня главное, чтобы он понял, что это не нарочно, а самое главное - не враги, у него их просто нет ни в Черкассах тем более в Белой Церкви - жаба многих давит, да а как же без нее нашему брату, но это уже другой разговор.

С уважением Богданец Игорь.

_________________
Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
www.yurivska-ros.kiev.ua
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора AIM Address
Показать сообщения:   
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов x-fisher форум про риболовлю -> Сборы рыбаков, Соревнования, Фестивали Часовой пояс: GMT + 2
На страницу 1, 2  След.
Страница 1 из 2

 
Перейти:  
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах
Вы не можете присоединять файлы в этом форуме
Вы не можете скачивать файлы в этом форуме