Reins, KEITECH

FAQFAQ ПоискПоиск ПользователиПользователи РегистрацияРегистрация
ПрофильПрофиль Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения ВходВход Комментарии к вашей кармеКомментарии к вашей карме


Fishup




На страницу 1, 2  След.  
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов x-fisher форум про риболовлю -> Сборы рыбаков, Соревнования, Фестивали
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
i.bogdanets

Матерый рыбак :)


Зарегистрирован: 23.09.2010
Сообщения: 221
Откуда: г.Белая Церковь


СообщениеДобавлено: Пт Июн 24, 2011 8:43 am    Заголовок сообщения: V кубок м.БЦ "Тролінг" 30.09, 1,2.10.2011р. Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

"ЗАТВЕРДЖУЮ"
Начальник відділу Білоцерківської міської ради
з питань фізичної культури та спорту
______________ Матвієць В.М.
"_____" _____________2011р.

"ЗАТВЕРДЖУЮ"
Директор Білоцерківського міського центру фізичного
здоров'я населення "Спорт для всіх"
_______________ Павлюк К.М.
"_____" _______________2011р.

"ЗАТВЕРДЖУЮ"
Голова БМГО "Рибальський клуб Юр'ївська Рось"
_____________ Богданець І.В.
"_____" ____________2011р.

"ПОГОДЖУЮ"
Начальник управління у справах сім`ї, молоді та спорту
Черкаської обласної державної адміністрації
______________ Тимошенко Ю.В.
"_____" _____________2011 р.

"ПОГОДЖУЮ"
Директор комунальної установи Черкаської обласної ради,
Черкаського обласного центру фізичного здоров'я
населення "Спорт для всіх"
______________ Науменко А.О.
"_____" _____________2011 р.



ПОЛОЖЕННЯ (проект на 2.09.2011р)
про проведення рибальського змагання
"П'ятий відкритий кубок м.Біла Церква з вилову хижої риби спінінгом з човна"
Черкаська область, Черкаський район, с. Сокирне, Кременчуцьке водосховище р.Дніпро - на водних базах відпочинку "Автомобіліст" і "Ковчег"
30.09, 1, 2.10.2011року.




ЗАХОДИ БЕЗПЕКИ НА ВОДІ

1. ЗАХОДИ БЕЗПЕКИ ПРИ КОРИСТУВАННІ ГРОМАДЯНАМИ САМОХІДНИМИ І НЕСАМОХІДНИМИ ПЛАВЗАСОБАМИ ТА ВІТРИЛЬНИКАМИ.

1.1. Самохідні і несамохідні плавзасоби, які належать підприємствам, установам та організаціям, повинні бути приписаними до човнових станцій (баз), пунктів (баз) прокату тощо.

1.2. На кожній човновій станції (базі), пункті (базі) прокату і стоянки суден має бути обладнаний і діяти рятувальний пост з постійним чергуванням осіб, які здійснюють контроль за безпечним користуванням громадянами плавзасобами. Чергові повинні вміти надавати допомогу потерпілим на воді. Експлуатація човнових станцій, пунктів (баз) прокату та стоянки суден без рятувального поста забороняється.

1.3. На човнових станціях, пунктах (базах) прокату і стоянки суден на помітних місцях повинні бути вивішені витяги із цих Правил, правила користування плавзасобами, схема кордонів плавання плавзасобів на конкретних акваторіях чи у конкретному районі, плакати витягів із цих Правил щодо поведінки на воді, перелік телефонних номерів аварійно-рятувальної служби, швидкої допомоги, органів Міністерства внутрішніх справ України.

1.4. Усі самохідні і несамохідні плавзасоби повинні бути зареєстровані встановленим порядком, щороку проходити технічний огляд на предмет придатності їх до експлуатації.

Експлуатація незареєстрованих плавзасобів і тих, що не пройшли технічний огляд, забороняється.

На обох бортах у носовій частині самохідних і несамохідних плавзасобів повинні бути нанесені контрастною фарбою державні номери, а на кормовій частині судна - назва бази відпочинку, човнової станції, бази прокату або стоянки, до якої приписаний плавзасіб.

Самохідні і несамохідні плавзасоби спецслужб (крім державних номерів) повинні мати на бортах відповідні написи і нести прапор (вимпел) служби.

На кожному маломірному плавзасобі на внутрішньому боці бортів і на транцеві дошці ( у кормовій частині) має бути напис про пасажиромісткість плавзасобу.

1.5. Маломірні самохідні і несамохідні плавзасоби та вітрильники під час експлуатації повинні мати на борту комплект весел, кочети, рятувальні, водовідливні та протипожежні засоби у відповідності до норм, зазначених у судових квитках.

1.6. При користуванні громадянами самохідними, несамохідними плавзасобами та вітрильниками забороняється:

- завантажувати плавзасоби понад визначену вантажопідйомність і пасажиромісткість;
- заходити на плавзасобах в акваторії, відведені для купання;
- плавати і підходити до берега в місцях масового відпочинку людей;
- підходити до інших (не малих і не маломірних) плавзасобів, що рухаються, і перетинати їх курс на небезпечній відстані (менше 500 м);
- порушувати правила розходження плавзасобів;
- пірнати із плавзасобів;
- брати на плавзасоби дітей віком до 7 років;
- видавати на прокат плавзасоби і кататись на них дітям до 16 років без супроводу дорослих;
- розпивати спиртні напої і користуватись плавзасобами в стані сп'яніння;
- сидіти на носі, кормі чи бортах човна, звісивши ноги за борт плавзасобу;
- використовувати рятувальні засоби не за призначенням;
- користуватись плавзасобами особам, які не вміють плавати;
- віддалятись від берега на відстань більшу, ніж указано у судовому квитку;
- купатись із борта плавзасобу, переходити під час руху із плавзасобу на плавзасіб, із місця на місце у плавзасобі.

1.7. Громадяни, які користуються плавзасобами, зобов'язані надавати допомогу людям, які потерпають на воді.

1.8. До користування моторними човнами і вітрильниками допускаються особи, які мають відповідні документи на право керування цими плавзасобами.


Забороняється керувати моторними плавзасобами особам, які не мають на це права.

1.9. Під час проведення тренувань, змагань чи інших заходів на воді відповідальність за забезпечення безпеки плавання плавзасобів і безпеку учасників покладається на керівника підприємства, установи чи організації, яка здійснює цей захід.



Головний спонсор змагання:
спеціалізований рибальський магазин "Глобус"
ПП Лемеш Дмитро Анатолійович (м.Біла Церква).


1. Мета та завдання.

1.1. Популяризація в Україні риболовного спорту в осінній сезон з човна на тролінг і спінінгування.
1.2. Підвищення спортивної майстерності, вдосконалення техніки володіння сучасною риболовною оснасткою.
1.3. Визначення переможця, призерів і номінантів змагання та їх нагородження, розіграш призів серед команд спортсменів.
1.4. Оздоровлення усіх учасників заходу факторами оточуючого середовища та виховання навикам екологічної культури.
1.5. Пропаганда здорового способу життя.

2. Місце і час проведення.

2.1. Проведення заходу відбудеться 30.09, 1,2 жовтня 2011 року (п'ятниця, субота, неділя) Черкаська область, Черкаський район, с. Сокирне, Кременчуцьке водосховище р.Дніпро - на водних базах відпочинку "Автомобіліст" і "Ковчег".
П'ятниця - реєстраційний день з 11:00 до 23:00, в цей день проводиться реєстрація спортсменів і дозволяється: підготовка до змагання, огляд акваторії, влаштування на базі відпочинку, тренування, спілкування зі спортсменами, відпочинок та інші питання щодо підготовки до змагання.
Субота - перший день змагання (перший тур) без перерви з 8:00 до 16:00.
Неділя - другий день змагання (другий тур) без перерви з 7:00 до 15:00.

3. Організатори, статус і характер заходу та змагання.

3.1. Підготовку в організації проведення заходу здійснює: БМГО "Рибальський клуб Юр' ївська Рось", відділ Білоцерківської міської ради з питань фізичної культури та спорту, Білоцерківський міський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".
3.2. Змагання є некомерційним заходом.
3.3. Змагання командні. Склад команди - два спортсмени.
3.4. Команди приймають участь у змаганні на власних плавзасобах без обмежень потужності двигуна, класу та довжини човна. До змагання допускаються наступні плавзасоби: гумові, пластикові, металеві та з інших матеріалів.
3.5. Для об`єктивного висвітлення заходу, запрошені представники ЗМІ м.Білої Церкви та Київської області, м.Черкаси та Черкаської області.
3.6. Учасники, які відносяться до гурту забезпечення проведення заходу, а саме: члени організаційного комітету, охорона, судді, лікар, фоторепортер, телеоператор, преса, кухарі - забезпечуються харчуванням протягом всього заходу, розміщенням на відпочинок, а також проїздом до місця проведення події та в зворотному напрямку - за рахунок благодійних внесків.
3.7. Для упорядкування харчування учасників на протязі заходу, введені талони з відповідною атрибутикою та позначками які видаються під час реєстрації.
3.8. Усі учасники які не мають відповідних введених талонів - до харчування не допускаються.
3.9. Оператором Клубу буде вестися відеозйомка заходу, надалі змонтований фільм буде демонструватися на каналах телевізійних спонсорів м.Біла Церква, а також м.Черкаси та Черкаської області і всі видатні та цікаві моменти будуть зафіксовані фотографом Клубу.
3.10. Документальний фільм буде розташований на власному сайті БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" (www.yurivska-ros.com.ua) у розділі "Відеогалерея", а також фото у розділі "Фотогалерея".
3.11. Право на: виготовлення, демонстрацію, продаж документального фільму, а також фото про проведення заходу - належать виключно БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось".

4. Учасники. Спортсмени.

4.1. Приймати участь у заході мають право - громадяни України, та інших країн незалежно від віку народження при умові виконання даного Положення.
4.2. Бажаючі прийняти участь у заході, своєчасно вносять благодійні внески в м.Біла Церква, а ті хто не є мешканцем м.Біла Церква узгоджують свою участь за телефоном:

050-448-50-15 Ігор (голова Клубу м.Біла Церква).
050-464-50-36 Кирил (заступник голови Федерації м.Черкаси);


Увага! Реєстрація для участі у заході закінчується 26.09.2010р. З 27.09.2010р. - за кожний день спізнення на реєстрацію з команди стягується 50 гривень, як штрафна санкція на непередбачені витрати.
4.3. Для спортсменів і учасників, які не є жителями м.Біла Церква, хто узгодив свою участь у цьому заході, благодійні внески дозволяється внести під час реєстрації у п'ятницю 30.09.2011р. і штрафна санкція до них не застосовується.
4.4. До участі у змаганні допускаються особи, віком від 18 років з задовільним станом здоров'я, які внесли благодійний внесок і узгодили свою присутність з головою Клубу м.Біла Церква та отримали виклик - запрошення організаторів, або спортсмени які підпадають під п.4.3.
4.5. Організатори заходу, керівництво міст та областей, спонсори, почесні гості, судді, організаційний комітет, вболівальники - автоматично набувають статус "Учасник" і знаходячись на території заходу виконують умови даного Положення.
4.6. Учасники, які виконали вимоги п.4.4 автоматично набувають статус "Спортсмен" - зобов'язані виконувати умови даного Положення.
4.7. Зареєстрованим учасникам та спортсменам видаються: одне положення про змагання на команду чи на учасника, мапа акваторії змагання на команду, талони для харчування введеного зразка на кожного спортсмена чи учасника, особисті бейджики встановленого зразка для кожного спортсмена чи учасника - які будуть являтися перепусткою на змагання і харчування та доступ до стоянки плавзасобів чи автозасобів, а також для вільного пересування по орендованим базам і є атрибутами для встановлення особи, а потім розіграшу для спортсменів в кінці заходу призу "Фортуна удачі".
4.8. Спортсмени і учасники заходу несуть повну матеріальну відповідальність за наслідки, до яких можуть привести порушення ними на водоймі: Положення, спортивний режим та норми поведінки в місцях загального призначення.
4.9. Спортсмени та учасники, які внесли благодійні внески, забезпечуються харчуванням на протязі і до закінчення усього заходу - згідно розкладу програми харчування.
4.10. Спортсменам на команду для човна під час змагання видається номерний особистий прапор, який потрібно застосувати шляхом закріплення його на власний плавзасіб, а також нагрудні номери кожному спортсмену під якими вони будуть зареєстровані.
4.11. В день, вечірній та нічний час стоянка човнів з двигунами, які стаціонарно закріплені на човнах, а також
автозасоби і причепи до човнів охороняється приватною охороною з м.Біла Церква та з м.Черкаси. Приватна охорона несе повну матеріальну відповідальність за автозасоби, плавзасоби, причепи до човнів спортсменів (особисте майно спортсменів під охорону не береться) під час відпочинку та проведення змагання.
4.12. Забороняється залишати власні речі, рибальське оснащення, прилади і т.п. в човні та на березі без особистого нагляду. В випадку зникнення чи пошкодження вище перелічених речей - приватна охорона, організатори заходу та керівництво орендованих водних баз - відповідальності за наслідки не несе.
4.13. Для реєстрації спортсмени і учасники повинні пред`явити посвідчення особи - паспорт чи водійські права, а члени БМГО "Рибальський клуб Юр' ївська Рось" і Черкаської обласної федерації рибальського спорту - посвідчення Клубу чи Федерації.
4.14. Після закінчення змагання, кожна команда спортсменів здає особисто отриману атрибутику Клубу - номерний прапор для човна та особисті нагрудні номери спортсменів.
4.15. Спортсмени зобов`язані:
- дотримуватися Правила безпеки поведінки на водоймі;
- притримуватися морально-етичних норм поведінки в суспільстві;
- бути екіпірованими відповідним чином для участі в змаганні для безпечного пересування на човнах;
- беззаперечно дотримуватись команд і вказівок суддів;
- при погіршенні свого стану здоров`я негайно повідомити головного суддю.
4.16. У випадку пошкодження чи втрати прапора з команди стягуються кошти в сумі вартості прапора -100грн.
4.17. У випадку пошкодження чи втрати особистого номера на спину зі спортсмена стягується - 50грн.
4.18. У випадку пошкодження чи втрати особистого бейджику спортсмена, він автоматично вибуває з розіграшу призу "Фортуна удачі" та інших призів.

5. Умови перебування на водних базах відпочинку.

5.1. Водна база відпочинку "Автомобіліст" на час перебування учасників заходу здає літні домівки з такими умовами: кімнати на два, три, чотири, п'ять та шість місць. В кожній домівки є: літня кухня, світло, столи, стільці, ліжко, шафа і видається постільна білизна. Туалет знаходиться на вулиці. Вартість одного місця 35 гривень на добу, також на базі є окреме джерело артезіанської води.
5.2. Водна база відпочинку "Автомобіліст" має на прибережній смузі від м.Черкаси до м.Канів найкращу човнову пристань (у вигляді затоки) і тим самим надає затишок, комфорт та можливість без пошкоджень швартуватися човнам і надійно охороняти їх у вечірній та нічний час, під'їзд до затоки можливий любим видом автотранспорту для спуску чи завантаження плавзасобів.
5.3. У випадку, коли у команди виникла проблема з доставкою власного човна на змагання чи його нема, водна станція "Автомобіліст" може надати у прокат плавзасоби різного класу - Казанка, Казанка5, Казанка6, МКМ, Крим, Прогрес2, Прогрес4, Днепр2, Днепр4, Обь3 та інші. Сума прокату плавзасобу на добу складає - 35 гривень (контактний телефон для зв'язку 067-752-76-97 Володимир).
5.4. Поруч з водною базою відпочинку "Автомобіліст" знаходиться водна база відпочинку "Ковчег", яка має підвищені комфортні умови перебування, а саме: одна кімната на три місця (дозволяється четверте) вартість 200 гривень на добу, одна кімната на чотири місця (дозволяється п'яте) вартість 250 гривень на добу. Усі кімнати опалюються і забезпечені: м`якими меблями, постільною білизною, холодною і гарячою водою, душем та туалетом. На території водної бази "Ковчег" розташований теплий котедж, розрахований на гурт відпочиваючих разом в кількості до 10 чоловік, з усіма підвищеними комфортними умовами, вартість користування на добу - 500 гривень (контактний телефон для зв'язку 067-470-03-87 Олександр Павлович) .
5.5. На водній базі "Ковчег" знаходиться кафе де будуть кухарі Клубу харчувати учасників та спортсменів, приймаючих участь у цьому заході. Також і на цій базі є окреме джерело артезіанської води.
5.6. Водна база відпочинку "Ковчег" здає в користування учасникам та спортсменам - сауну (на дровах), вартість послуги на вісім місць складає 100 гривень за годину. Сауна працює цілодобово без загального обмеження часу.
5.7. Учасникам і спортсменам дозволяється ставити намети та влаштовувати літні кухні на березі р.Дніпро в межах території водних баз відпочинку, розташовувати автотранспорт і причепи біля себе - безкоштовно, з умовою дотримання чистоти і порядку, пожежних та санітарних вимог.
5.8. Учасники та спортсмени якщо не користуються умовами п.5.7. - особисто вирішують питання проживання і виконують домовленості та вимоги з господарями водних баз відпочинку "Автомобіліст" і "Ковчег" чи їх представниками за власні кошти, окрім учасників зазначених в п.3.6.
5.9. Автозасоби та причепи учасників і спортсменів, які отримали домівки та заїхали на територію водних баз відпочинку "Автомобіліст" чи "Ковчег", дозволяється ставити біля свого отриманого житла.

6. Керівництво та суддівство.

6.1. Загальне керівництво проведення змагання здійснює - БМГО "Рибальський клуб Юр' ївська Рось" при підтримці - відділу Білоцерківської міської ради з питань фізичної культури та спорту, Білоцерківського міського центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".
6.2. Суддівство здійснюється суддівською бригадою під керівництвом Головного судді, яких погодили та затвердили організатори заходу.
6.3. Акваторія змагання поділена на три зони. У кожній зоні присутній один суддівський човен, який здійснює нагляд на закріпленій за ним акваторії та слідкує за порядком і дотриманням виконання "Правил змагання".
6.4. Кожна рибина, яка пред`явлена для заліку - буде обов'язково ретельно оглянута зовні, у неї перевірені зябра та її загальний стан. В випадку сумніву її свіжості - рибина на залік не береться і рахується команді в протокол фальсифікація.
6.5. Човнам спортсменів дозволяється наближатися виключно до суддівських човнів, для вирішення питань які виникли під час змагання.
6.6. Для зв`язку з суддями, спортсменам на шикуванні перед змаганням називаються номера судейських мобільних телефонів (050, 067).
6.7. У випадку прояву суддею лояльного або навпаки, упередженого ставлення до спортсмена, такий суддя підлягає дискваліфікації та негайній заміні.
6.8. Кожен суддівський човен повинен обов'язково бути забезпечений засобами рятування на воді (рятувальними жилетами, рятувальними колами, мотузками Олександрова, буями огородження) і під час змагання у разі потреби виконують функцію рятувальників.
6.9. Узгодження і дозвіл на проведення змагання від Державної рибоохорони та водної транспортної міліції м. Черкаси отримують - організатори змагання.
6.10. Склад суддівської колегії: Головний суддя, секретар змагання, лінійні судді.
6.11. Документацію щодо результатів та проведенню змагання веде - секретар змагання.
6.12. Суддівським човнам і човну з представниками ЗМІ м.Біла Церква та м.Черкаси, дозволяється наближатися до плавзасобів спортсменів без обмежень відстані, для перевірки чи для відеозйомка, але при цьому повинні виконувати Правила безпеки і не перешкоджати командам змагатися.

7. Програма заходу.

7.1. "П'ятий відкритий кубок м.Біла Церква з вилову хижої риби спінінгом з човна" проходить протягом трьох
днів 30.09, 1, 2 жовтня 2011р., 30.09 - реєстрація та організаційний день, 1 та 2 жовтня - змагання.

7.2. Перший день заходу 30.09.2011р., п'ятниця.
11:00 - 23:00 заїзд на бази розташування усім учасникам заходу, розвертання табору, реєстрація та розміщення спортсменів і учасників, видача рибальської атрибутики, спуск на воду човнів, влаштування автозасобів і причепів на стоянку, знайомство з акваторією змагання, випробування двигунів та налаштування приладів і рибальського обладнання та тренування.
18:00 - 30.09.2011р., 8:00 - 1.10.2011р. охорона стоянки човнів
18:30 - 20:00 вечеря (борщ, картопля з м'ясом, хліб, салат, чай, кава - без обмежень).
18:30 - 23:00 показ фільмів про колишні заходи Клубу під час вечері, на широкоформатному екрані.
22:00 - 6:00 відпочинок.

7.3. Другий день заходу та перший день змагання (перший тур) 1.10.2011р., субота.
6:00 - 6:30 підйом, ранковий туалет.
6:30 - 7:30 сніданок (макарони, котлети, бандерики, салат, хліб, масло, чай, кава - без обмежень) та видача сухого пайка під час сніданку по талонам в човни, на кожного спортсмена - ковбаса, сало, яйця, овочі, хліб, пляшка столової води 1л.
7:30 - 8:00 урочисте відкриття змагання "П'ятий відкритий кубок м.Біла Церква з вилову хижої риби спінінгом з човна", підняття державного прапора України, інструктаж з техніки безпеки на воді та останні вказівки по вилову риби - відповіді та уточнення на запитання спортсменів.
8:00 старт першого туру змагання ( постріл Головного судді зі стартового пістолета ).
16:00 фініш першого туру змагання ( постріл Головного судді зі стартового пістолета ).
16:00 - 16:10 збирання суддями риби на березі з човнів спортсменів які пришвартувалися до берега після фінішу.
16:10 - 17:00 зважування виловленої риби одними шальками в присутності капітанів команд на березі.
17:00 - 18:00 підбиття підсумків суддями вилову риби командами спортсменів після першого туру змагання,
підготовка плавзасобів спортсменів до ночовки, надійне швартування човнів для безпеки вночі, особисті речі і рибальські оснастки ховаються у власні машини.
18:00 - 21:00 фуршет (юшка, картопля з м'ясом, котлети, салат, нарізка, хліб, напої, чай і кава до солодкого столу - без обмежень).
18:05 оголошення на фуршеті результатів вилову риби командами після першого етапу першого дня змагання.
18:05 - 20:00 концертна програма музичного колективу "Білоцерківські Віртуози" м.Біла Церква.
21:00 - 6:00 відпочинок.

7.4. Третій день заходу та другий день змагання (другий тур) 2.10.2011р., неділя.
6:00 - 6:15 підйом, ранковий туалет.
6:15 - 7:00 сніданок (омлет, налисники, салат, хліб, масло, чай, кава - без обмежень) і видача сухого пайка в човни на одного спортсмена - ковбаса, сало, яйця, овочі, хліб, пляшка столової води 1л.
7:00 вільний старт другого туру змагання (постріл Головного судді зі стартового пістолета ).
15:00 фініш другого туру змагання ( постріл Головного судді зі стартового пістолета ).
15:00 - 15:10 збирання суддями риби на березі з човнів спортсменів які пришвартувалися до берега після фінішу.
15:10 - 16:00 зважування виловленої риби одними шальками в присутності капітанів команд на березі.
16:00 - 16:30 підбиття підсумків вилову риби команд спортсменів після другого туру і остаточне встановлення переможця і призерів та номінантів за двома турами змагання.
16:30 - 17:00 урочисте нагородження переможця, призерів та номінантів за підсумками двох турів змагання.
17:00 - 17:10 розіграш між спортсменами призу "Фортуна удачі" та інших призів.
17:10 - 17:20 урочисте закриття змагання.
17:20 загальне фото, фото з переможцем і призерами та номінантами.
17:20 - 19:00 зібрання особистого майна та майна Клубу, завантаження човнів на причепи, прибирання кожним спортсменом чи учасником за собою сміття та наслідків проведення заходу, відбуття з бази.

8. Правила змагання.

8.1. "П'ятий відкритий кубок м.Біла Церква з вилову хижої риби спінінгом з човна" - змагання командне, проводиться в два дні щодня по одному туру, тривалість першого туру - 8 годин, тривалість другого туру 8 годин без перерви щодня.
8.2. Місце проведення змагання визначається виключно мапою акваторії - яка видається організаторами заходу під час реєстрації на водних базах "Автомобіліст" і "Ковчег" разом з іншими документами.
8.3. На акваторії, для орієнтації місць заборони виходу із зони вилову, а саме: затоки, протоки а також початок та кінець зони вилову риби будуть позначенні буями червоного кольору. Увага! Відсутність буїв не дає право порушувати межу ділянки для змагання, яка чітко визначена у виданій мапі акваторії.
8.4. Кожна з команд отримує реєстраційний номер і відповідний прапор, під яким вона бере участь у змаганні, а також особистий номер кожному спортсмену.
8.5. Кожна команда у визначеній мапою акваторії - вільно та самостійно обирає місце вилову риби і має право змінювати його без обмежно на протязі всього змагання.
8.6. Виданий прапор для човна повинен бути закріплений таким чином, щоб зі сторони було видно номер зареєстрованої команди, а на лацканах курток спортсменів в районі грудей - повинні бути закріплені видані бейджики з П.І.Б. для визначення особи спортсмена, а на спині повинен бути обов'язково закріплений особистий номер спортсмена.
8.7. Кожна команда бере участь у змаганні на власних плавзасобах, на яких підприємством-виробником передбачена установка двигуна відповідної потужності. Човен повинен бути вантажноміскістю не менше, ніж на дві людини та укомплектований для безпечного ходу.
8.8. Під час проведення змагання дозволяється використовувати в якості способу вилову хижої риби:
- тролінг (під тролінгом мається на увазі спосіб вилову риби на різні штучні приманки при якому човен рухається);
- спінінгування (під спінінгуванням мається на увазі спосіб вилову риби на різні штучні приманки при цьому човен знаходиться на одному місці-стоїть на якорі);
- при тролінгу і спінінгуванні можливо використовувати: жилку, карбонову нитку, стальку усіх видів - різноманітного діаметру та кольору.
8.9. Команди повинні бути забезпечені - власним годинником для вірного визначення часу у змаганні. У випадку несвоєчасного прибуття на стоянку плавзасобів (місце старту) без вагомої поважної причини команда знімається зі змагання без обговорення та повернення благодійних внесків.
8.10. До заліку на змаганні приймається спіймана риба розміром згідно "Правилам спортивного рибальства України", а саме: щука - 35см, судак - 42см, окунь - любого розміру, жерех - 30см, сом - 70см, клень - 28см, міряється від початку луски за хвостом до кінця голови.
8.11. Дозволяється використання ехолотів і навігаторів та інших приладів різних моделей.
8.12. Дозволяється використання двох спінінгів на команду, які можуть одночасно знаходитися у воді під час вилову риби. Кількість запасних спінінгів не обмежена, вони повинні бути змотаними знаходячись у човні.
8.13. Усі спортсмени, які присутні на відкритті змагання, отримують команду від Головного судді - "Приготуватися" і тільки після цього вони мають право наближуватися до своїх човнів, відпливати від берега, заводити двигуни, займати перед стартом місце в визначеній акваторії, прогрівати двигуни та готуватися до старту.
8.14. Від команди "Приготуватися" до стартового пострілу - дається десять хвилин для підготовки до загального старту змагання. В випадку, якщо спортсмени затрималися на березі і не вкладаються в наданий час - додається ще п'ять хвилин для остаточного приготування без поспіху, притримуючись безпеки на воді.
8.15. Змагання щодня починається по команді Головного судді - пострілом зі стартового пістолета.
8.16. Змагання закінчується по команді Головного судді - пострілом зі стартового пістолета.
8.17. Допускається під час фінішу команді спортсменів, чи в першому чи в другому турі, яка на цей момент тримає оснасткою рибу в воді, додати ще десять хвилин для закінчення боротьби з рибиною, але тільки при обов'язковій присутності суддівського човна і під особистим наглядом суддів.
8.18. Спортсмени, які побачили порушення зі сторони інших команд повинні негайно сповістити головного суддю змагання чи інших суддів і назвати: характер порушення, реєстраційний номер човна чи його прикмети, приблизне місце події, а також свій реєстраційний номер човна та прізвище капітана команди.
8.19. Зберігати рибу в номерних пакетах виданих під час реєстрації, риба зберігається належним чином до зібрання її на березі суддями після фінішу.

9. Спортсменам забороняється:

9.1. Виходити на воду без дозволу головного суді.
9.2. Розпочинати вилов риби до початку змагання.
9.3. Приймати допомогу сторонніх осіб.
9.4. Передавати та приймати виловлену рибу від інших спортсменів чи третіх осіб.
9.5. Використовувати токсичні та отруйні речовини, що можуть привести до загибелі чи відлякування риби.
9.6. Вживати спиртні напої до та під час змагання.
9.7. Купатися в зоні змагання.
9.8. Застосовувати живі приманки, мертву рибу чи ікру.
9.9. Виловлену рибу зберігати на куканах
9.10. Наближатися до інших човнів на воді ближче, ніж за 50м.
9.11. Сходити з човна на берег без дозволу судді (для особистих нужд).
9.12. Порушувати правила судноплавства на визначеній мапою вилову акваторії р.Дніпро.
9.13. Шляхом фальсифікації здобувати рибу, для пред'явлення її до заліку суддям.
9.14. Ловити рибу зі стоячого човна в відвіс любою оснасткою.
9.15. Застосовувати на змаганні заборонені знаряддя вилову риби "Правилами спортивного рибальства України".
9.16. Тренування за п'ять діб до початку змагання від о.Мережик до о.Чайковський р.Дніпро Кременчуцького водосховища та навколо них, спортсменам які планують прийняти участь у цьому заході.
9.17. Підіймати шум, кричати, гупати по воді, окрім випадків дозволених п.12.4., п.12.5.

10. Штрафні санкції.

10.1. У випадку порушення п.9.15 команда не реєструється на змагання і благодійні внески не повертаються.
10.2. Команди, які не виконують ретельно "Правила змагання" і мають незначні порушення, а саме: відсутній індивідуальний номер для човна, відсутній індивідуальний номер на спині спортсмена, відсутній бейджик на лацкані одягу, порушення відстані від берега та іншого човна, вилов маломірної риби, вихід на відстань 30м за межі позначеної акваторії змагання - отримують в залік своєї команди додатковий один бал за кожне порушення, яке негайно повинно бути виправлено.
10.3. Команди, які порушують "Правила змагання", можуть бути тимчасово відсторонені суддею від змагання, до прийняття остаточного рішення суддівською колегією.
10.4. Команди, які були тимчасово відстороненні від змагання суддею, за рішенням суддівської колегії можуть бути зняті зі змагання, при цьому автоматично набувають статусу учасників заходу.
10.5. Порушникам "Правил змагання", що були зняті зі змагання за рішенням суддівської колегії благодійні реєстраційні внески не повертаються.
10.6. До команди яка звинувачується у фальсифікації застосовується штрафна санкція згідно п.10.3.

11. Протести.

11.1. Кожна команда має право подати протест до суддівської колегії.
11.2. Протест подається на березі в письмовій формі протягом однієї години після фінішу любого туру на ім'я Головного судді, який розглядається суддівською колегією до затвердження результатів туру чи змагання.
11.3. Рішення щодо протесту приймається відкритим голосуванням членів суддівської колегії - є остаточним і обов'язковим для виконання по суті протесту.

12. Безпека.

12.1. Усі учасники заходу обов'язково виконують Правила безпеки поведінки на воді, незалежно в якому вигляді вони приймають участь.
12.2.Кожна команда самостійно забезпечує безпеку власних спортсменів на змаганні обов'язковою наявністю рятувальних засобів (рятувальні жилети, рятувальне коло, тощо).
12.3. Вихід на воду спортсмена та учасника змагання, дозволяється тільки при наявності особистих рятувальних засобів і власного письмового підпису в відомості інструктажу про ознайомлення з правилами техніки безпеки та поведінці на воді.
12.4. У випадку виникнення особистої небезпеки, викликаної погодними умовами чи іншими факторами навколишнього природного середовища (течія, хвиля, дощ, туман тощо) негайно наблизитись до берега на безпечну відстань від загального русла, увімкнути світлові прилади, чи подавати звукові сигнали, а в разі потреби - гукати на допомогу, при цьому бути особливо уважними та обережними.
12.5. У випадку виникнення небезпеки для інших спортсменів змагання чи будь кого на воді - припинити змагання, надати посильну допомогу постраждалим, викликати на допомогу суддів шляхом телефонування на базу чи іншим способом.

13. Фінансування заходу.

13.1. Витрати на прибуття в місце проведення заходу та від'їзд після його закінчення, розміщення на ночівлю кожний спортсмен чи учасник забезпечує самостійно за власні кошти, окрім учасників зазначених в п.3.6. даного "Положення".
13.2. Учасники вносять благодійні реєстраційні внески в фонд БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось", за рахунок яких закуповуються призи та здійснюються витрати щодо організації проведення заходу.
13.3. Сума благодійного внеску зі спортсмена: члена БМГО "Рибальський клуб Юр'ївська Рось" чи члена Черкаської обласної федерації рибальського спорту - 500 грн (у суму входить харчування), з інших спортсменів - 700 грн (у суму входить харчування).
13.4. Сума благодійного внеску на харчування з вболівальників: члена БМГО "Рибальський клуб Юр'ївська Рось" чи члена Черкаської обласної федерації рибальського спорту - 100 грн, з інших учасників - 150 грн.
13.5. Згідно Закону України "Про соціальне забезпечення населення" реєстрація пільгових категорій громадян, які бажають прийняти участь у змаганні чи у заході, добровільний благодійний внесок проводиться з урахуванням пільг громадян даної категорії.
13.6. Витрати по проведенню заходу несуть: БМГО "Рибальський клуб Юр' ївська Рось", відділ Білоцерківської міської ради з питань фізичної культури та спорту, Білоцерківський міський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" та спонсори.

14. Визначення підсумків. Нагороди.

14.1. Команда переможець змагання за перше місце та призери за друге і третє "П'ятий відкритий кубок м.Біла Церква з вилову хижої риби спінінгом з човна" - нагороджуються кубками, медалями, дипломами та цінними призами.
14.2. Команди переможці у відповідних номінаціях - нагороджуються дипломами та цінними подарунками.
14.3. Спортсмени команд, які не зайняли призових місць та не визначилися у номінаціях - отримують дипломи за участь.

Визначення результату змагання по міжнародній формулі:

1. Бали нараховуються згідно зайнятому місцю в кожному турі окремо.
2. Місце визначається по більшості набраним очкам.
3. Очки надаються за 1гр (пійманої риби) - 1очко.
4. Команда яка отримала найменше балів займає перше місце і так далі на збільшення по черзі згідно шкалі виміру.
5. Переможцем у змаганні стає та команда у якої найменша кількість балів за двома турами.
6. У випадку однакової кількості балів, перемагає команда у якої більша вага вилову риби.
7. У випадку однакової кількості балів та однакової ваги вилову риби, перемагає команда яка впіймала більше риби у другому турі.

Приклад як вести підрахунки: в першому турі беруть участь 40 команд і вони змагаються в одній акваторії вилову риби, впіймало рибу тільки 30 команд - зрозуміло, що вони займають від першого по тридцяте місце, а місце - це нараховані бали (не виключено, що декілька команд у першому турі опиняться вдвох на одному місці). Десять команд які нічого не впіймали, одразу претендують на 31 місце, для них формула підрахунку наступна:
40 команд + 31 місце : 2 = 35,5; вони усі отримують по 35,5 балів.
При рівній вазі вилову на одній ділянці, спортсменам зараховується місце, яке визначається як середнє арифметичне від суми місць, що вони повинні були б поділити. Приклад 1: два спортсмена, що претендують на 5-е місце, (5+6): 2 = 5,5 балів одержує кожний; Приклад 2: три спортсмена, що претендують на 8-е місце, (8+9+10): 3=9 балів одержує кожний.

8. Другий тур рахується так само як і перший, потім об'єднуються бали двох турів та визначається переможець за перше, а також призери за друге та третє та інші місця у змаганні.

14.5. Критерії оцінки для визначення переможця та призерів, їх нагороди:

- Перше місце (переможець) - найменша кількість балів, двигун "SUZUKI" 2к.с. (4т) вартістю 7500грн (на команду) за благодійні внески спортсменів.

- Друге місце (призер) - друга найменша кількість балів, гумовий човен "SKIPPER 330" вартістю 5500грн (на команду) від спеціалізованого рибальського магазину "Глобус" (м.Біла Церква).

- Третє місце (призер) - третя найменша кількість балів, гумовий човен "SKIPPER 300" вартістю 4000 грн. (на команду) від спеціалізованого рибальського магазину "Глобус" (м.Біла Церква).

- Четверте почесне місце - четверта найменша кількість балів, спеціальний приз вартістю 1000 грн. (на команду) від спеціалізованого рибальського магазину "Глобус" (м.Біла Церква).


14.6. Номінації:

- Сама велика виловлена щука - рибальське оснащення на суму 1000грн (на команду.

- Самий великий виловлений судак - рибальське оснащення на суму 1000грн (на команду).

- Самий великий виловлений окунь - рибальське оснащення на суму 1000грн (на команду.

- Самий великий виловлений сом - рибальське оснащення на суму 1000грн (на команду.

- Самий великий виловлений клень - рибальське оснащення на суму 1000грн (на команду).

- Самий великий виловлений жерех - рибальське оснащення на суму 1000грн (на команду).

- Найбільша кількість виловлених хвостів - рибальське оснащення на суму 1000грн (на команду).


14.7. Підведення підсумків змагання здійснюється на основі протоколів та затверджується суддівською колегією, рішення якої є остаточним і оголошується на загальному шикуванні у кінці заходу.


15. Розіграш призів між командами спортсменів.

15.1. Приз "Фортуна удачі" - гумовий човен 3м з трансовою доскою вартістю 4000 грн. (на команду) від Погостинського Кирила Борисовича (м.Черкаси).
15.2. Приз під назвою "Кіт у торбі" вартістю 500грн (на команду).
15.3. Приз на 2012 рік від інформаційного спонсора газети "Гриф" - десять підписок на перше півріччя.

Порядок розіграшу:

- Розіграш призів проводиться на зразок лото.

- Кожен спортсмен по команді Головного судді складає свій персональний бейджик біля розіграшного столу (команди які повністю не здали персональні бейджики не є зареєстрованими і в розіграшу призів участь не приймають).

- При розіграші, зібрані бейджики з кожної команди кидаються в заздалегідь приготовлений барабан, потім вони перемішуються в ньому протягом однієї хвилини по 30 секунд у кожну сторону.

- Головний суддя навмання виймає із барабана один бейджик - який вказує володаря оголошеного призу.

15.4. Організатори заходу мають право змінювати окремі пункти цього Положення у випадку непередбачених обставин пов'язаних з підготовкою та проведенням змагання.
Увага! "Правила змагання" не змінюються не при яких обставинах.


Примітка:

Всі учасники та спортсмени хто буде мати бажання придбати змонтований фільм про цей захід - звертатися до голови клубу БМГО "Рибальський клуб Юр' ївська Рось" - Богданця І.В.

контак. тел.: 050-448-50-15 Богданець Ігор (Голова Клубу).
e-mail: i.bogdanets@gmail.com Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
сайт Клубу: www.yurivska-ros.com.ua


Запрошуються усі любителі риболовного спорту на тролінг та спінінгування з човна усіх областей України, а також гості із-за кордону - Росії, Білорусі, Молдови, Польщі, країн Прибалтики та інших країн.

_________________
Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
www.yurivska-ros.kiev.ua


Последний раз редактировалось: i.bogdanets (Пт Сен 02, 2011 9:06 am), всего редактировалось 3 раз(а)
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора AIM Address
i.bogdanets

Матерый рыбак :)


Зарегистрирован: 23.09.2010
Сообщения: 221
Откуда: г.Белая Церковь


СообщениеДобавлено: Пт Июн 24, 2011 8:49 am    Заголовок сообщения: Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

Шановні рибалки та усі наші друзі!

Поки триває підготовка по запланованому змаганню на береговий спінінг в Косівці, поступають багато чисельні заявки на проведення тролінгу в Черкасах на нашому улюбленому місці с.Сокирне базах відпочинку "Автомобіліст" і "Ковчег". Я зараз ознайомлю Вас зі списком команд які на 24.06.2011 року вже подали заявки на участь у змаганні на тролінг.

1. "Глобус" (м.Біла Церква, м.Черкаси).
2. "Наутілус" (м.Біла Церква).
3. "Два Сергія" (м.Біла Церква).
4. "Альтаїр" (м.Біла Церква).
5. "Баракуда" (м.Біла Церква).
6. "Світанок" (м.Біла Церква).
7. "Мормишка" (м.Біла Церква).
8. "Пічкур" (м.Біла Церква).
9. "Дім вікон" (м.Біла Церква).
10. "Рось-регіон" (м.Біла Церква).
11. "BOSCH" (м.Біла Церква).
12. "Пірати" (м.Біла Церква).
13. "Міськбуд" (м.Біла Церква).
14. "Іва" (м.Біла Церква).
15. "Доктор" (м.Біла Церква).
16. "Термо-пак" (м.Біла Церква).
17. "Іто-продакшн" (м.Біла Церква).
18. "Сапожники" (м.Біла Церква).
19. "Конкуренти" (м.Черкаси).
20. "X-FISHER" (м.Черкаси).
21. "Шериф" (м.Черкаси).
22. "Дзюба і К" (м.Черкаси).
23. "Інвестбуд" (м.Київ).
24. "Water-team" (м.Луганськ).

Всього: 24 команди, 48 спортсменів.

Готується також попередній кошторис на змагання по тролінгу.


Продовжується попередня реєстрація команд, заявки подавати в цьому розділі та на нашому форумі http://yurivska-ros.com.ua/forum/viewtopic.php?f=5&t=2868&p=3440#p3440 або за тел. 050-448-50-15 Ігор, 050-464-50-36 Кирил.

_________________
Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
www.yurivska-ros.kiev.ua
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора AIM Address
i.bogdanets

Матерый рыбак :)


Зарегистрирован: 23.09.2010
Сообщения: 221
Откуда: г.Белая Церковь


СообщениеДобавлено: Пт Сен 02, 2011 9:37 am    Заголовок сообщения: Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

Шановні рибалки та усі наші друзі!

БМГО "Рибальський клуб Юр' ївська Рось" при підтримці - відділу Білоцерківської міської ради з питань фізичної культури та спорту; Білоцерківського міського центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх"; управління у справах сім`ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації; комунальної установи Черкаської обласної ради, Черкаського обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" проводе змагання:

"П'ятий відкритий кубок м.Біла Церква з вилову хижої риби спінінгом з човна", яке відбудеться в Черкаській області, Черкаського району близ с.Сокирне, Кременчуцького водосховища р.Дніпро - на водних базах відпочинку "Автомобіліст" і "Ковчег" 30.09, 1,2.10.2011року.

Умови проведення змагання наведені в відповідному Положенні:

- http://www.yurivska-ros.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=753&Itemid=466


Попередні назви команд на тролінг:

- http://www.yurivska-ros.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=855&Itemid=467

Запрошуємо Всіх бажаючих прийняти участь.

Заявки подавати в цьому розділі та на нашому форумі:

- http://yurivska-ros.com.ua/forum/viewtopic.php?f=5&t=2868

За довідками звертатися по контактному телефону:
050-448-50-15 Ігор,
050-464-50-36 Кирил.

_________________
Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
www.yurivska-ros.kiev.ua


Последний раз редактировалось: i.bogdanets (Пн Сен 05, 2011 7:49 pm), всего редактировалось 2 раз(а)
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора AIM Address
i.bogdanets

Матерый рыбак :)


Зарегистрирован: 23.09.2010
Сообщения: 221
Откуда: г.Белая Церковь


СообщениеДобавлено: Пн Сен 05, 2011 10:36 am    Заголовок сообщения: Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

Шановні рибалки та усі наші друзі!

1. Враховуючі менші внески на 2011 рік від членів Клубу, а саме 80 гривень на рік то сума благодійного внеску не члена Клубу на п'ятому кубку по тролінгу 2011 року під Черкасами буде складати не 800 гривень як у 2010 році, а 700 гривень, відповідно з команди 1400 гривень.

2. Обговорюються призи з головним спонсором заходу та Клубу - Лемешом Дмитром Анатолійовичем, інформація буде надана додатково.

3. Черкаським спонсором Погостинським Кирилом Борисовичем у Львові заказані значки "V тролінга" - усім спортсменам та учасникам цього заходу.

4. За перше місце приз давно визначений від Лемеша Д.А. - двигун "Suzuki 2,5 4т" як і приз "Фортуна удачі" від Погостинського К.Б. - гумовий човен 3 метри.

_________________
Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
www.yurivska-ros.kiev.ua
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора AIM Address
i.bogdanets

Матерый рыбак :)


Зарегистрирован: 23.09.2010
Сообщения: 221
Откуда: г.Белая Церковь


СообщениеДобавлено: Вт Сен 06, 2011 2:47 pm    Заголовок сообщения: Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

Шановні рибалки та усі наші друзі!

5.09.2011 року подала і зареєструвалася 25 команда на змагання "П'ятий відкритий кубок м.Біла Церква з вилову хижої риби спінінгом з човна", яке відбудеться в Черкаській області, Черкаського району близ с.Сокирне, Кременчуцького водосховища р.Дніпро - на водних базах відпочинку "Автомобіліст" і "Ковчег" 30.09, 1,2.10.2011року - під назвою "Антей" (м.Київ) ради землякам і запрошуємо інших.

Продовжується реєстрація команд, заявки на участь подавати до 29.09.2011 року включно, в цьому розділі та на нашому форумі:

http://yurivska-ros.com.ua/forum/viewtopic.php?f=5&t=2868&p=3440#p3440

або за тел. 050-448-50-15 Ігор,
050-464-50-36 Кирил.

_________________
Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
www.yurivska-ros.kiev.ua
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора AIM Address
i.bogdanets

Матерый рыбак :)


Зарегистрирован: 23.09.2010
Сообщения: 221
Откуда: г.Белая Церковь


СообщениеДобавлено: Вт Сен 13, 2011 3:18 pm    Заголовок сообщения: Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

Шановні рибалки та усі наші друзі!

13.09.2011 року подала заявку на участь у змаганні "П'ятий відкритий кубок м.Біла Церква з вилову хижої риби спінінгом з човна", яке відбудеться в Черкаській області, Черкаського району близ с.Сокирне, Кременчуцького водосховища р.Дніпро - на водних базах відпочинку "Автомобіліст" і "Ковчег" 30.09, 1,2.10.2011року - 26 команда з м.Київ під назвою "DhL" під чутким керівництвом досвідченого рибалки і захисника живих водних ресурсів та навколишнього середовища - Шестопал Ігоря Петровича (він же дядько Fishermann "Громада Рибалок України"). Дуже хочеться зустрітися на нейтральній території - поспілкуватися та позмагатися.

Склад команди "DhL":
к.Шестопал Ігор Петрович
Руденко Сергій


Запрошуємо Всіх бажаючих прийняти участь.

Продовжується реєстрація команд, заявки подавати в цьому розділі та на нашому форумі:

http://yurivska-ros.com.ua/forum/viewtopic.php?f=5&t=2868&p=3440#p3440

За довідками звертатися по контактному телефону:
050-448-50-15 Ігор,
050-464-50-36 Кирил.

_________________
Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
www.yurivska-ros.kiev.ua
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора AIM Address
i.bogdanets

Матерый рыбак :)


Зарегистрирован: 23.09.2010
Сообщения: 221
Откуда: г.Белая Церковь


СообщениеДобавлено: Вт Сен 13, 2011 3:48 pm    Заголовок сообщения: Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

Шановні рибалки та усі наші друзі!

Дніпропетровський рибальський клуб "Цвет" буде проводити 14,15,16 жовтня 2011 року чергове змагання на тролінг - "15 Кубок Днепра" і люб'язно запрошують рибалок з м.Біла Церква та інших.

Дивіться положення про "15 Кубок Днепра" на нашому сайті та форумі:

- http://yurivska-ros.com.ua/forum/viewtopic.php?f=19&t=2875


По всем возникающим вопросам обращайтесь к членам Оргкомитета:

Универмаг "ЦВЕТ" факс. +38 (0562) 31-30-51
Липай Сергею РК "ЦВЕТ" +38 (050) 362-01-22
e-mail: clubzvet@ukr.net
univermag-zvet@ukr.net

_________________
Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
www.yurivska-ros.kiev.ua
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора AIM Address
i.bogdanets

Матерый рыбак :)


Зарегистрирован: 23.09.2010
Сообщения: 221
Откуда: г.Белая Церковь


СообщениеДобавлено: Ср Сен 14, 2011 10:16 am    Заголовок сообщения: Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

Шановні рибалки та усі наші друзі!

14.09.2011 року попередньо подали заявку ще три команди на участь у змаганні "П'ятий відкритий кубок м.Біла Церква з вилову хижої риби спінінгом з човна", яке відбудеться в Черкаській області, Черкаського району близ с.Сокирне, Кременчуцького водосховища р.Дніпро - на водних базах відпочинку "Автомобіліст" і "Ковчег" 30.09, 1,2.10.2011року, а саме команди: "Ньорд" (м.Київ), "Кілька" (м.Київ), "Рибальське подвір'я" (м.Дніпропетровськ). Команди "Риба-пила" (м.Київ) та "Water-team" (м.Луганськ) - поки думають. На протязі тижня ми опублікуємо П.І.Б. кожного спортсмена, точну назву команди, благодійну суму внеску, загальну кількість спортсменів.

Запрошуємо Всіх бажаючих рибалок до нас на "Тролінг".

Продовжується реєстрація команд, заявки подавати в цьому розділі та на нашому форумі:
http://yurivska-ros.com.ua/forum/viewtopic.php?f=5&t=2868&p=3440#p3440

За довідками звертатися по контактному телефону:
050-448-50-15 Ігор,
050-464-50-36 Кирил.

_________________
Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
www.yurivska-ros.kiev.ua
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора AIM Address
Alexander

X-Fisher
X-Fisher


Зарегистрирован: 13.09.2007
Сообщения: 22932
Откуда: ЧЕРКАССЫ!


СообщениеДобавлено: Ср Сен 14, 2011 11:04 am    Заголовок сообщения: Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

Можно ли приехать в качестве неофициального "фото-репортера"? Не нужно ли с кем то согласовывать?
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Посетить сайт автора
i.bogdanets

Матерый рыбак :)


Зарегистрирован: 23.09.2010
Сообщения: 221
Откуда: г.Белая Церковь


СообщениеДобавлено: Чт Сен 15, 2011 12:01 pm    Заголовок сообщения: Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

Цитата:
Можно ли приехать в качестве неофициального "фото-репортера"? Не нужно ли с кем то согласовывать?

Уважаемый "Alexander" я лично Вас приглашаю к нам на соревнование в качестве "фото-репортера", будем пить вместе магарыч который будет выставлять Валера за то, что я извинился из-за косяка который впорол Дима - Ура!

_________________
Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
www.yurivska-ros.kiev.ua
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора AIM Address
i.bogdanets

Матерый рыбак :)


Зарегистрирован: 23.09.2010
Сообщения: 221
Откуда: г.Белая Церковь


СообщениеДобавлено: Чт Сен 15, 2011 4:57 pm    Заголовок сообщения: Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

Шановні рибалки та усі наші друзі.

Черкаський спонсор Погостинський Кирил Борисович він же співорганізатор заходу "П'ятий відкритий кубок м.Біла Церква з вилову хижої риби спінінгом з човна", яке відбудеться в Черкаській області, Черкаського району близ с.Сокирне, Кременчуцького водосховища р.Дніпро на водних базах відпочинку "Автомобіліст" і "Ковчег" 30.09, 1,2.10.2011року - замовив у м.Львові сто значків для учасників ювілейного змагання на довгу пам'ять про цей захід під Черкасами.

Значки дуже красиві і розроблені ще одним із постійних спонсорів нашого Клубу в м.Біла Церква рекламно-інформаційним агентством "info". Якщо все у нас вийде і сподобається то надалі ми будемо замовляти значки під кожний свій захід, а зараз хочу подякувати патріоту рибальського спорту - Кирилу Борисовичу за його чуйне серце і відповідальне відношення до людей.

_________________
Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
www.yurivska-ros.kiev.ua
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора AIM Address
i.bogdanets

Матерый рыбак :)


Зарегистрирован: 23.09.2010
Сообщения: 221
Откуда: г.Белая Церковь


СообщениеДобавлено: Ср Сен 21, 2011 3:09 pm    Заголовок сообщения: Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

Шановні рибалки та усі наші друзі!

На 21.09.2011 року на водній базі відпочинку «Ковчег» всі елітні домівки заздалегідь розібрані спортсменами та учасниками які будуть брати участь у змаганні "П'ятий відкритий кубок м.Біла Церква з вилову хижої риби спінінгом з човна" 1,2.10.2011року, але на базі «Автомобіліст» домівки ще є хоч вони і менш комфортні тому звертаюся до бажаючих прийняти участь у цьому заході – завчасно робіть замовлення на житло якщо воно Вам потрібно згідно «Положення».

Хочу нагадати умови перебування, є такі варіанти:

1. Ночувати в особистому транспорті;
2. Ночувати в наметах (для цього є всі зручності);
3. Ночувати в літніх домівках (Володя);
4. Ночувати в елітних домівках (Олександр Павлович)

Я особисто ночую в «Газелі» - комфортно і безкоштовно.

_________________
Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
www.yurivska-ros.kiev.ua
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора AIM Address
Хищник 71

Рыбак


Зарегистрирован: 23.09.2011
Сообщения: 2



СообщениеДобавлено: Пн Сен 26, 2011 5:56 pm    Заголовок сообщения: Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

Все желающие посмотреть, по фотографировать и поболеть за свои экипажи-подтягивайтесь!!! Вы увидите, на каком уровне у нас в области, Белоцерковский клуб проводит соревнования! Какая сильная организация, СПАСИБО им за такой праздник РЫБАЛКИ!
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
i.bogdanets

Матерый рыбак :)


Зарегистрирован: 23.09.2010
Сообщения: 221
Откуда: г.Белая Церковь


СообщениеДобавлено: Вт Сен 27, 2011 11:13 am    Заголовок сообщения: Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

Хищник 71 писал(а):
Все желающие посмотреть, по фотографировать и поболеть за свои экипажи-подтягивайтесь!!! Вы увидите, на каком уровне у нас в области, Белоцерковский клуб проводит соревнования! Какая сильная организация, СПАСИБО им за такой праздник РЫБАЛКИ!

Спасибо «Хищнику 71» за высокую оценку, хочу только напомнить, что и Черкассы к нам активно подключились и их спонсоры: Погостинский К.Б., Грушко В.М., администрация области, рыбаки спортсмены, болельщики и т.д. всем большое спасибо – приглашаю всех на открытие, взвешивание и закрытие.

Победят сильнейшие, они в Черкассах – есть.

_________________
Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
www.yurivska-ros.kiev.ua
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора AIM Address
i.bogdanets

Матерый рыбак :)


Зарегистрирован: 23.09.2010
Сообщения: 221
Откуда: г.Белая Церковь


СообщениеДобавлено: Вт Сен 27, 2011 11:16 am    Заголовок сообщения: Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

Останні новини по «Тролінгу 2011р».

Шановні рибалки та усі наші друзі!


На 27.09.2011 року подали заявки на участь у змаганні "П’ятий відкритий кубок м.Біла Церква та другий відкритий спільний кубок м.Біла Церква і Черкаської області з вилову хижої риби спінінгом з човна", яке відбудеться в Черкаській області, Черкаського району близ с.Сокирне, Кременчуцького водосховища р.Дніпро на водних базах відпочинку "Автомобіліст" і "Ковчег" 30.09, 1,2.10.2011року, а саме 37 команд (74 спортсмена).

м.Біла Церква:
1. Глобус
2. Наутілус
3. Три Сергія
4. Альтаїр
5. Баракуда
6. Світанок
7. Три Сашка
8. Пічкур
9. Дім вікон
10. Рось-регіон
11. BOSCH
12. Пірати
13. Міськбуд
14. Іва
15. Аріс-пак
16. Іто-продакшн

м.Київ:
1. Антей
1. Ньорд
2. Кілька
3. DHL
4. Ведмежатники
5. Алігатор
6. Легіон
7. Риба-пила

м.Черкаси:
1. Конкуренти
2. X-FISHER
3. Шериф
4. Дзюба і К
5. Рим
6. Хапуги
7. Корсари

м.Дніпропетровськ:
1. Рибальське подвір’я
2. Наутілус

м.Світловодськ:
1. Кремгес 1
2. Веселі яйця

м.Кривий Ріг:
1. Кривий Ріг
2. Навара

Більш детальнішу інформацію по командам та їх членам дивіться на нашому сайті:

Попередні назви команд на тролінг:
- http://www.yurivska-ros.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=855&Itemid=467

Продовжується реєстрація команд, заявки подавати в цьому розділі та на нашому форумі:
http://yurivska-ros.com.ua/forum/viewtopic.php?f=5&t=2868

Запрошуємо Всіх бажаючих рибалок до нас на "Тролінг".

За довідками звертатися по контактному телефону:
050-448-50-15 Ігор,
050-464-50-36 Кирил.

_________________
Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.
www.yurivska-ros.kiev.ua
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора AIM Address
Показать сообщения:   
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов x-fisher форум про риболовлю -> Сборы рыбаков, Соревнования, Фестивали Часовой пояс: GMT + 2
На страницу 1, 2  След.
Страница 1 из 2

 
Перейти:  
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах
Вы не можете присоединять файлы в этом форуме
Вы не можете скачивать файлы в этом форуме