Reins, KEITECH

FAQFAQ ПоискПоиск ПользователиПользователи РегистрацияРегистрация
ПрофильПрофиль Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения ВходВход Комментарии к вашей кармеКомментарии к вашей карме


Fishup




 
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов x-fisher форум про риболовлю -> Палки, Катушки, Лески и Плетенки
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Kolia2299

Рыбак


Зарегистрирован: 13.05.2017
Сообщения: 20



СообщениеДобавлено: Вс Май 14, 2017 10:22 am    Заголовок сообщения: Катушка з Китаю Piscifan HONOR 2000 та шнур Piscifan Ссылка на сообщение Ответить с цитатой

Катушка з Китаю Piscifan HONOR 2000 та шнур Piscifan Ultra Tough BRAID 0.10 mm/10 Lb/275m . Перші враження.
Думаю багато риболовів вже чули про катушки Piscifan з численних обзорів, мені також стало цікаво протестувати продукцію даної компанії і виробники мені надали таку можливість приславши на тест катушку та шнур.
В комплектацію до даної катушки входить: катушка в неопреновому чохлі ,схема та коробка в якій це все знаходилось. Одразу дуже сподобався чохол, дуже приємний на дотик та доволі зручний, з двома секціями окремо на катушку та ручку.
Виглядає катушка стильно, чорний матовий корпус та алюмінієва шпуля з червоними елементами. Довга зручна ручка з кнобом із EVA, яка вкручується в катушку, що є великим плюсом як і в зручності користування так і для подальшого зменшення ймовірності виникнення люфтів в даному місці.
Хід катушки легкий та плавний, посторонніх шумів та стуків немає Корпус з вуглепластика, зібраний акуратно без дефектів. Шпуля та ротор надійно закріплені та зовсім не люфтять. Вага катушки 254 грами, і як показала моя вага виробник нас не обманув.
Кілька хвилин покрутивши, порозглядавши катушку вирішив намотати шнур Piscifan Ultra Tough BRAID січенням 0.10 мм в розмотці 275 м та з розривною нагрузкою 4.5кг. Витягнувши з коробки шнур я був розчарованим його товщиною, він був набагато грубший ніж я очікував, що звичайно буде негативно впливати на дальність закиду. Щодо розривної нагрузки то тут все в порядку, витримує заявлені виробником навантаження, до якості самого шнура також претензій немає.
Шнур уклала нормально як для своєї цінової категорії,проте якщо погратись із шайбами та взяти тонший шнур думаю можливо буде намотати набагато краще.
Більше про дану катушку зможу розповісти протестувавши її як слід протягом сезону.



Screenshot_51.png
 Описание:
 Размер:  1.26 MB
 Просмотрено:  2769 раз(а)

Screenshot_51.png



Screenshot_49.png
 Описание:
 Размер:  1.08 MB
 Просмотрено:  2769 раз(а)

Screenshot_49.png



Screenshot_53.png
 Описание:
 Размер:  1.27 MB
 Просмотрено:  2769 раз(а)

Screenshot_53.png


Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Показать сообщения:   
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов x-fisher форум про риболовлю -> Палки, Катушки, Лески и Плетенки Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

 
Перейти:  
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах
Вы можете присоединять файлы в этом форуме
Вы можете скачивать файлы в этом форуме